/Dambovita/Spalatorie auto

Spalatoria Auto Laguna

Calea Domnească, Târgoviște, România

Spalatoria Auto Laguna
Spalatorie auto
3.9
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFG9+5M Târgoviște, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Brasoveanu Claudiu
Brasoveanu Claudiu2 ani în urmă
Foarte buna
Raluca Maria Deftu
Raluca Maria Deftu2 ani în urmă
Cele mai bune servicii. Recomand Florin
Silviu Ivan
Silviu Ivan4 ani în urmă
Am trecut pe lângă această locație mai mult de 7ca notă nu pot fiindcă nu am avut timp să discut cu angajații și să văd cum își fac treaba
Ionuț Lica
Ionuț Lica5 ani în urmă
Poate cea mai bună spălătorie auto din județul Dâmbovița. De aproape 5 ani de zile îmi spăl cu regularitate automobilul în această locație și indiferent de anotimp am fost extrem de mulțumit. Raportul calitate - preț este unul superior. Îmi place foarte mult ideea de a primii bonus soluția de ceară, în cazul unei spălări complete, adică interior - exterior. Recomand cu multă încredere!
Bogdan Dinu
Bogdan Dinu5 ani în urmă
Am solicitat in mod expres sa insiste la curățenie deoarece tocmai am fost la polish cu masina.....dar fără rezultat. Nu a curățat nici macar scrumieră, de zona rezervorului nici nu poate fi vorba. Satisfacția clientului nu se gaseste printre prioritățile companiei.
Munteanu Danut
Munteanu Danut2 ani în urmă
Spalatorie rapida, cu personal amabil. Totusi mai au de invatat in a spala o masina. Poate totusi am nimerit eu un debutant.
Elena Soare
Elena Soare2 ani în urmă
Salariații tratează clienții în funcție de marca pe care o poarta autoturismul si dupa vestimentatia clientului. 2 salariați tineri pe care i-am admirat: unul care spala o masina de marca și un tânăr cu un handicap locomotor. Aceștia, de toata admirația! "Șeful" încearcă sa apere un salariat spunandu-mi ca nu sunt clientul lor în mod constant, salariat care ar trebui să știe că orice client trebuie să fie respectat și sa-si faca treaba pentru care este angajat. Cu siguranță, nu stie nici ce inseamna O.P.C! Asa da, reclama de marketing! Doamnelor și domnișoarelor, pentru acest salariat, va sfătuiesc, daca doriti sa va primiți, tot respectul în calitate de client, să mergeți cu pălărie, iar încălțămintea trebuie să aibă tocul peste 11 cm! Cu respect, pentru "Seful"
HariMeraCristian
HariMeraCristian2 ani în urmă
Prima si ultima data, isi bat joc de masinile clientilor ascultand muzica la maxim din masinile lor, nu ofera bon fiscal, lucra in stare de ebrietate si cu doza de bere in fata clientilor ,,lucreaza ,, si beau in acelasi timp. Dureaza fooooooarte mult pana iti termina masina si nici nu o face cum trebe. Bleah
Locații recomandate