/Constanta/Spalatorie auto

Spalatoria Auto Maty Self Wash

Bulevardul Aurel Vlaicu 110, Constanța 900154, România

Spalatoria Auto Maty Self Wash
Spalatorie auto
4.1
369 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J72+CP Constanța, România
+40 720 038 757
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dumy Cretu
Dumy Cretu2 ani în urmă
Au nevoie de angajați care sa fie mai atenți la detalii. Desi am plătit pt interior_exterior, acasa a trebuit sa șterg interiorul de unul singur...arata jalnic ( plasticele nu erau sterse deloc).
Neagu Radulescu
Neagu Radulescu2 ani în urmă
Ocoliți această spălătorie. Am cerut interior/exterior la o mașina care a stat în parcare 3 săptămâni în luna martie. După spălare masina era doar udă nu și curată. Am reclamat asta și mi-au spus că mașina a fost murdară și că ei nu au timp să curețe la ea. Prin urmare, dacă vreți să veniți aici este important ca mașina să fie curată. P.S. Am menționat luna în care mașina a stat nefolosită ca să nu creadă cineva că era plina de muguri de plante și alte secreții greu de scos. COMPLETARE CA RĂSPUNS PROPRIETARULUI. Am spalat mașina la prima intrare (cea de lânga strada Petru Poni). Am plătit și extra spălare. Era acolo un băiat tânăr căruia i-am și atras atenția pentru că nu și-a făcut treaba. La a patra intrare (ultima în sensul de mers pe bulevard) era o persoană care vorbea cu greu românește și mi-a făcut semn să opresc. S-a uitat la mașină și mi-a făcut semn să o bag la el să o spele gratuit pentru că întradevăr era murdară.
Alexandru Ioan Bîrne
Alexandru Ioan Bîrne2 ani în urmă
Preț acceptabil și soluțiile de curățire foarte bune. Limpezirea cu apa obținută prin osmoza lasă mașina fără nici o urmă de calcar după uscare.
Ionel-Stefan Balta
Ionel-Stefan Balta5 ani în urmă
Nu recomand... urme pe geamuri dar nu se vad in poze... curatenie facuta la viteza... pretul 35 lei interior exterior...patroana sau sefa de acolo foarte nepoliticoasa cu angajatii ..tipau
la ei ca dc fol pistolul cu aer ca consuma curent ..le spunea sa fol carpa ca nu le cade mana.. sau ca dc s-au oprit sa isi ia o gura de cafea... probabil cand esti tratat in asemenea hal nici interes sa mai faci munca numai ai..
Micu Paul
Micu Paul2 ani în urmă
Să vii cu matura la tine că aici nu se găsesc!!😋😋
Florin
Florin2 ani în urmă
Se poate și mai bine!
Cristian D
Cristian D2 ani în urmă
Un preț corect și o calitate crescuta a soluțiilor folosite. Singurul minus pe partea de self service e dat de lipsa apei într-un recipient pentru a clăti laveta sau a spala peria pentru roti.
Adrian Constantin
Adrian Constantin2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism, customer care, lipsa raport pret / calitate, atitudine a angajatilor si a patronului total nepotrivita, servicii proaste pe bani multi, nu recomand, mai bine spalati masina acasa decat la aceasta spalatorie!

Am fost sa spal masina si pentru 20 de lei interior / exterior s-au ocupat de masina fix 7 minute, foarte rapid si superficial. Am reclamat petele ramase la interior angajatului si a spus ca de 20 de lei asta primesc, daca doresc altceva trebuie sa platesc un serviciu premium de 40 de lei, (ca sa-mi dea cu carpa mai bine pe fetele de usi).
Am discutat si cu patronul si acesta mi-a explicat ca de 20 de lei mai mult de 7 minute nu merit si ca daca nu imi convine, sa platesc suplimentar, lucru care mi se pare in primul rand ilegal - nicaieri nu scrie timpul alocat ci scrie "curatat interior = 20 de lei".
Locații recomandate