/Cluj/Spalatorie auto

Spălătorie Auto 2 Minutes

Florești 407280, România

Spălătorie Auto 2 Minutes
Spalatorie auto
4
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2H+8X Florești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Daniel Lng
Daniel Lng2 ani în urmă
Marele plus este timpul pentru spalatul exterior, care clar nu e pentru pretentiosi, interior nu spala la - 3 grade, ciudat, alte spalatorii muncesc, mai ales ca e 54lei un spalat. Mi au aruncat scrumiera, mi au rupt suportul pentru telefon, pos ul le face figuri permanent.
Gab enc
Gab enc2 ani în urmă
Merita 23 lei exterior în maxim 10 min
Vlad Suteu
Vlad Suteu2 ani în urmă
Dupa “spalare” masina a fost parcata in afara incintei spalatoriei, una am gasit-o stropita. Motivul invocat a foat ca a venit ploaia, cu siguranta. Odata mentionat acest lucru catre spalatorie, am fost intampinat cu tipete si un comportament recalcitrant. Pe langa faptul ca spalarea exterioara a fost una deloc premium, dupa cum era descrisa de pachetul ales si pretul platit, echipa spalatoriei mi-a sugerat sa o mai spal inca odata, contracost. Asta in conditiile in care, din nou foarte revoltati, insa la sugestia mea au mai stres odata masina, procedeu care a durat 10secunde. Extrem se urat comportament.
Alin Ivan
Alin Ivan2 ani în urmă
Am fost să spăl mașina pe exterior și interior, au spălat-o doar pe exterior, că "băieții pe căldura asta nu se bagă în mașini".
Marosi Lorant
Marosi Lorant2 ani în urmă
mi-a iesit masina mai murdara decat a intrat... ceva aparatură stricată mi-a stropit-o cu ceva uleios. nu am vazut decat acasa...
Ferenc Sarkozi
Ferenc Sarkozi2 ani în urmă
O alegere buna pt a spala repede mașina. Preturi ok.
Mihaela Smaranda
Mihaela Smaranda2 ani în urmă
Cea mai de cacao spalatorie. Periile folosite la curățarea exterioară mi-au zgariat de toata bafta masina. Cele mai urate servicii si preturi pe masura.. Pe scurt VA RECOMAND SA NU MERGEȚI NICIODATĂ AICI.
ASA SA II AJUTE DUMNEZEU PE ACEȘTI PATRONI, PE CAT DE PUTIN MI ZGARIATA MIE MAȘINA!!!!
Turtucea Vasile
Turtucea Vasile2 ani în urmă
Am platit pachet de iarna plus spray pe jante si nu am primit bon de casa si nici spray.. in rest 3 stele ca se misca repede..2 minutw
Locații recomandate