/Bucuresti/Spalatorie auto

Spălătorie Auto La BoBby

Bulevardul Ion Ionescu de la Brad 125, București 077190, România

Spălătorie Auto La BoBby
Spalatorie auto
4
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3X9+WH București, România
+40 730 043 047
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Laurentiu Gheorghiu
Laurentiu Gheorghiu2 ani în urmă
Frumos,curat prețuri moderate!.
Octavian Branzei
Octavian Branzei2 ani în urmă
Spalătorie de cartier: ieftin, bani fără chitanță, treaba făcută acceptabil.
Alberto Costea
Alberto Costea4 ani în urmă
Angajatii de la aceasta spalatorie nu-si fac treaba cum trebuie. Aveam niste umbrele pe bancheta din spate si nu a aspirat-o pe motiv ca aveam umbrelele pe bancheta, iar dupa ce i-am zis sa dea cu aspiratorul a zis ( pai aveai alea acolo, ce fac acum le iau, le pun la loc?, afirmatia angajatului cu doi cercei in ureche si un pierce in spranceana), iar in portbagaj nici nu a aspirat. Geamurile laterale, parbrizul si luneta, a trebuit sa le mai sterg eu inca o data deoarece a venit cu o carpa uda si a lasat numai urme. De evitat aceasta spalatorie auto.
Seba Ioja
Seba Ioja4 ani în urmă
La ora 19.30 spalatoria goala, stateau vreo 3 si frecau duda, ii intreb daca imi pot spala masina doar exterior, raspund: “nu pot, boss, inchidem la 8, chiar nu pot”. Pe la ora 21 am iar drum pe acolo, inca se spalau masini. Concluzia: putori ordinare.
Serban Alexandru
Serban Alexandru5 ani în urmă
Este Ok ! Preturile Sunt Expuse Afara Cat Si In Interior !! Nu Stiu Ce Fel De Solutii Folosesc Dar Eu Aici Imi Spal Masina !! Nu Stiu Despre Ce E Vorba Dar Nu Am Patit Nimic De 2 Ani De Cand Spal Masina !! Si Fac Tapiterii Foarte Ok ! Preturile Sunt Foarte Accesibile Zonei !
Camelia Lungu
Camelia Lungu5 ani în urmă
O spălătorie din apropiere unde oricand te ai opri esti bine primit si servit.Serviciile sunt corecte ,de calitate executate rapid.I am descoperit de curând si sunt mulțumită de acest service.
Iacobescu Paul
Iacobescu Paul2 ani în urmă
Am plecat de la această spălătorie acum 10 minute și din păcate sunt dezamăgit de servicii. Angajatul care s-a ocupat de masina mea(Renault Megane), nu a binevoit să golească scrumiera și să arunce gunoiul din mașină. Era vorba de câteva hârtii și un pachet gol de țigări.la prețul achitat(40 lei interior-exterior) plus 10 bacșiș, nu aveam pretenția să fie masina că nouă dar, nici nu mă așteptam să mai găsesc hârtii in uși!!! Rog frumos conducerea societății sa ia masuri pentru remedierea situației. Până atunci rămâne o spălătorie scumpă cu servicii deplorabile. Nu recomand!!
Daniel Boca
Daniel Boca2 ani în urmă
Dupa 30 de min de asteptare au sarit randul, si au preluat alta masina.Cand i-am intrebat de ce, au ridicat din umeri.
Locații recomandate