/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatorie Auto - Detailing Auto - Polish Auto

Strada Dâmboviței 30, București 060844, România

Spalatorie Auto - Detailing Auto - Polish Auto
Spalatorie auto
3.9
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VM+VF București, România
+40 739 925 485
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Sweet Ralukiss
Sweet Ralukiss2 ani în urmă
Nu stiu daca asa se spala o masina, dar pe exterior a ramas plina de zoi care pe drum s'au uscat si arata ca si cum nici nu a fost spalata, iar pe interior in afara de faptul ca mi'au dereglat scaunul, s'au jucat cu schimbatorul si mi'au lasat masina in viteza, nu am vazut nicio diferenta...praful tot la locul lui era si frunzele uscate tot dupa scaune erau...singurele care aratau curatate erau presurile...Dezamagitor....
Radoi Liviu
Radoi Liviu2 ani în urmă
De la schimbarea patronului se vede o schimbare in bine si a serviciilor oferite. Sunt placut impresionat de profesionalismul celor care lucreaza aici si chiar de patron, care lucreaza cot la cot cu angajatii. Servicii de spalare auto de calitate la pret ok.Tineti o tot asa!
Adela Ruca
Adela Ruca2 ani în urmă
Deocamdată 5*. O spălătorie de cartier, dar cu mare atenție la treaba facuta. Foarte amabili. Se poate achita cu cardul.
Filip Mandru
Filip Mandru2 ani în urmă
Polishul a ieșit bine, mai puțin câteva zgârieturi adânci. Recomand, preț decent operativitate.🤗
Rares Bogdan
Rares Bogdan2 ani în urmă
Patronul grăbește angajați, aproape ca ii cearta ca încearcă sa își facă treaba cu "nimic" soluții de interior, parfum sa simți ca ai fost cu mașina la spălătorie cu părere de rău nota 1
Andrei Vasile
Andrei Vasile2 ani în urmă
De evitat, patronul grăbește angajații o spălare pe repede înainte, jantele trei sferturi nespălate mașină ștearsă parțial plina de zoaie la interior aspirația superficial,
Armin Shir
Armin Shir4 ani în urmă
Am cerut int+ext+deg. Total 45 lei. Nu e rau, pretul standard. Spalarea exterioara si degresarea au fist foarte bune. A spalat inclusiv cadrul usilor. Am ramas placut surprins cand am vazut ca a curatat pana si sub capacul de la rezervor.
Curatarea interioara foarte meticuloasa. Au dat cu aspiratorul peste tot, inclusiv sub capota! Recomand, cu mare incredere!
Mazilu Aurelian
Mazilu Aurelian4 ani în urmă
Am venit Sambata, fara sperante reale privind calitatea serviciilor in urma review-urile citite pe Google. Am avut de curatat tapiterie din alcantara, patata in unele locuri destul de urat. Fiind foarte aglomerat, proprietarul mi-a luat numar de telefon si m-a sunat mai tarziu in aceeasi zi, cand s-a eliberat. Curatarea a durat putin peste o ora, toate petele fiind indepartate cu succes. Ma voi intoarce cu siguranta la ei daca voi mai avea probleme similare.
Locații recomandate