/Bucuresti/Spalatorie auto

M&M SERV IMPORT EXPORT S.R.L.

Șoseaua Olteniței 248A, București 041333, România

M&M SERV IMPORT EXPORT S.R.L.
Spalatorie auto
3.9
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94PP+QM București, România
+40 21 334 3790
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps M&M SERV IMPORT EXPORT S.R.L.
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel Picler
Gabriel Picler208 zile în urmă
Spala sub orice critica. De fapt nu spala.
Alexandru Dragut
Alexandru Dragut239 zile în urmă
Hoti si milogi!

Evitati pe cat posibil acesta mizerie care se cheama " spalatorie auto"!

Am dus masina nespalata de o saptamana si dupa o "spalare stadard" masina a ramas murdara pe motiv ca ii trebuie degresare! O mizerie ifetina sa-ti scoata bani din buzunar total gratuit.

Desigur bon fiscal..alta data!
Daniel Nituica
Daniel Nituica361 zile în urmă
Evitati aceasta spalatorie. Nu stiu sa spele masini, nu folosesc substante potrivite, calitate foarte slaba a operatorilor. Nu se emite bon fiscal.
Zor Dorian
Zor Dorian1 an în urmă
Foarte scump. Mi-au completat cu freon(vreo 700 de gr.) la o masina Logan DCI din 2007 si mi-au cerut 300 de lei!! In vreme ce in alte parti erau oferte cu 130 lei si pe Calea Dudesti la 180 lei cu ecologizare instalatiei de climatizare! Talharie la drumul mare! E adevarat ca nu mi-au bagat mana in buzunar dar totusi... Nici bon fiscal!
Cosmin Cosmin
Cosmin Cosmin1 an în urmă
Sunt client service de aprox 6 ani - ITP, discuri, placute.Numai de bine pentru mecanici si domnul de la statia ITP -bun simt, profesionalism, rapiditate, preturi decente, caliate, respectare data si ora programare, vorba putina si treaba foarte buna - 5 STELE. Alaturi este statia de spalatorie , nu am apelat si la serviciile de spalat dar de cate ori am fost la service totul se desfasura foarte civilizat, fiecare isi vedea in liniste de ce are de facut. Astazi 13.05.2021 aprox. ora 09.20 a trebuit sa merg iar in service pentru a rezolva o problema de aerisit pompa ambreiaj(am schimbat lichidul de frana si ulterior a inceput "sa agate" in treapta 1. Am fost intampinat de un domn pe care nu l-am mai vazut pana acum si care nu a vrut sa se recomande spunand doar " sunt de aici" - asta stand intr-o pozitie foarte foarte comoda pe un scaun - nu de alta dar ar fi durat 20 secunde sa se deplaseze pana la masina care era la aproximativ 3 metri de dansul si sa-i mute levierul de la sv in treapta 1. Mi-a vorbit foarte urat si pe un ton foarte ridicat afirmand ca functionarea ambreiajului nu are legatura cu lichidul de frana(asta in timp ce un mecanic era langa si i-a spus ca nu are dreptate) si sa nu-i mai tin dansului lectii "acolo". L-am informat ca am lucrat in servece auto o foarte lunga perida de timp si stiu despre ce vorbesc si logic este sa elimini pentru inceput variantele cele mai simple - nu sa te apuci sa umbli la timonerie si ulterior sa te convigi ca trebuia aerisit circuitul de ambreiaj cu cateva pedale si 100 - 200 ml lichid de frana operatie care dureaza aprox 10 min. A refuzat vehement orice inteventie spunandu-mi ca " nu te primesc aici ,la mine nu-ti fac nimic du-te la tine in service - aici nu-ti fac nimic"(deja ridicase tonul foarte mult si toti trecatorii priveau scena - pentru mine era una foarte proasta), l-am intrebat daca dansul este patron acolo, a refuzat sa apuna asta in timp ce gesticula foarte nervos si agresiv; l-am informat ca voi aduce la cunostinta conducerii unitatii comportamentul dansului. Auzind asta, mi-a spus ca poate rezolva problema maine ca astazi are programari - eu nu venisem sa fac masina atunci - de ficare data cand am fost in aceasta unitate orice s-a rezolvat cu o programare in prealabil. Din pacate asemenea "domni" care isi permit sa se creada patroni pe banii altora( care poate apeleaza in anumite luni din an la linii de credit sa le poata plati salariile) nu au ce cauta in relatie directa cu clientii si personal nu voi mai merge in aceasta unitate niciodata - nu trebuie sa indur injosirile unui angajat service doar pentru ca am solicitat o interventie minora la auto.
Denisa-Ioana Barac
Denisa-Ioana Barac2 ani în urmă
- iti baga pe gat servicii gen: degresare
- nu respecta ordinea automobilelor care vin in spalatorie, pe motiv “clientul meu” lasa-mi-l ca sa iau spaga.
- dupa ce ca nu se respecta ordinea, si ritmul era foarte incet.
- unul dintre cei care lucrau acolo era cu sticluta de alcool si bea pe furis. Deloc ok.
- nu recomand deloc.
Sorin Vestemean
Sorin Vestemean2 ani în urmă
Baietii au fost meseriasi si mi-au rezolvat problema la masina, dar am avut urmatoarele probleme.
- Nu am primit factura/chitanta de la piesa schimbata, nu m-au intrebat de la ce firma vreau pompa de la ambreiaj, poate voiam ceva mai de calitate, poate nu.
- Cand am ajuns la service, masina era descuiata si talonul meu pe scaun, un moment de neatentie din partea lor( caci nu aveau vizibilitate din service)
- Tiganie la bani, a venit seful (presupun) sa ii dau 50 lei la angajatul lui in plus pe langa pretul manoperei ca s-a chinuit si ca a cumparat ulei din banii lui (de parca ma intereseaza cine cumpara ulei, puteam sa o fac si eu daca service ul nu e in stare)
- S-au cam lalait pe acolo, se putea rezolva mai rapid problema

Nu am sa mai revin.
Daniel V
Daniel V2 ani în urmă
Spalatorie auto ok, nu e chiar de 5 stele pentru ca nu au prelate sa separe masinile + nu am observat o atentie sporita la detalii precum in alte parti dar voi reveni daca voi mai fi in zona.
Locații recomandate