/Arges/Spalatorie auto

Vadita Impex

110174, Bulevardul Frații Golești 97, Pitești 110174, România

Vadita Impex
Spalatorie auto
4
133 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RVRV+WM Pitești, România
+40 248 220 221
dexonline.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Marian Teodose
Marian Teodose2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal atent și amabil.
Sorin ulmeanu
Sorin ulmeanu2 ani în urmă
Calitate maximă .Recomand !
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Puțin mai multă atenție la detalii ar fi bună.
Nu pretenții de detailing dar dacă alții pot, se poate și aici.
Stefan Papp
Stefan Papp2 ani în urmă
Spală curăță. Încă mai folosesc peria. Nu reușesc să spele jantele.
Ionut Serbanoiu
Ionut Serbanoiu4 ani în urmă
Nu recomand repararea parbrizului la punctul de lucru din Fratii Golesti. Nu se foloseste seringa/pompita pentru a scoate aerul si pentru a acoperi crapaturile cu rasina si in consecinta reparatia arata foarte urat si nu cred ca o sa reziste prea mult.
B Dima
B Dima5 ani în urmă
O stea e prea mult. Aparatul care arunca spuma pe masina era stricat, domnul care spala masina isi injura seful ca nu repara si abia abia arunca spuma pe masina. L-am rugat sa o spele ok ca masina e dupa un drum lung si nu o sa iasa ok daca ii da doar cu jet de apa. Doamna cu Domnu care sterg masina la sfarsit la fel sunt o gluma..lucru de mantuiala. Totul se bazeaza pe CANTITATE si nu CALITATE. Cand s-a uscat masina am gasit o gramada de portiuni mici unde se vede ca spuma nu a ajuns. NU RECOMAND sub nici o forma !
Vasile Baran
Vasile Baran5 ani în urmă
Cu toate ca avem o firma pentru spălat mașini cei de aici și au diversificat activitateasi oferă servicii și pentru spălat mochete și covoare pentru care au achiziționat inclusiv un utilaj pentru uscat covoare așa încât acesta este aproape uscat la final. De asemenea tot aici au un punct de înlocuit parbrize și lunete pentru mașini și aplicat folii pe faruri ,pe capota precum și folie protecție solară.In cazul in care așteptați la fata locului se poate servi la bar cafea , ceai sau răcoritoare sau se poate lasă mașina pentru spălat urmând sa o reprimiti toaletața și bine spălată.Si ca serviciile sa fie și mai diversificate tot aici se poate face și polistiren auto și curățirea tapițerie autovehicolelor.
Alexandru Dinet
Alexandru Dinet2 ani în urmă
Tot timpul angajați de acolo așteaptă să le dai basisi si masina o spală la mișto Evitați spălătoria asta pe cat posibil!
Locații recomandate