/Prahova/Serviciu de paza

Consiliul Județean Prahova

Bulevardul Republicii 2-4, Ploiești 100389, România

Consiliul Județean Prahova
Serviciu de paza
2.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RF+PF Ploiești, România
+40 244 514 545
cjph.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae Udroiu
Nicolae Udroiu2 ani în urmă
Cred ca aceste ,, inventii'' va aparțin! Cel puțin așa scrie pe ele. Va rugam sa eliminați rapid aceste surse de infectie, adevărate crescătorii de șobolani.
Julian - Adrian
Julian - Adrian2 ani în urmă
Consilierii județeni au votat ca membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică să încaseze, lunar, 10% din indemnizația președintelui Consiliului Județean Prahova, respectiv 1872 de lei, potrivit situației cu personalul plătit din fonduri publice, listă publicată pe site-ul instituției.

RUSINE.
Cocoșești Party
Cocoșești Party2 ani în urmă
- Atențiune! - zice șefu', începem operațiunea! Potrivește-ți ceasul! E 11:48. Dacă ai afișaj digital: bețișor, bețișor, scăunel, om de zăpadă...În Ploiești Polițea Localnică e compusă dintr-o bilulă care se rostogolește și face oredene !Acești obezi (în conceptul lor obeji)poliței pe sub umbreluțe! Cum bre politicienilor lăsați în libertate așa gazele sportive să ne apere ?
Tudo Negrony
Tudo Negrony2 ani în urmă
Am încercat fără succes să gasesc o adresă de e-mail prin care să trimit o solicitare / cerere la SIGURC si nu am reusit, în pofida străduințelor depuse!
Am mai încercat, de asemenea, să găsesc o adresă de e-mail din cadrul Consiliului Judetean unde să pot trimite cererea mea și la fel, mi-a fost imposibil!
In condițiile acuale, de pandemie, când deplasările ne sunt restrictionate / ingradite, nu ar fi normal să putem comunica și prin intermediul e-mailurilor?
Eu sunt din Bucuresti, dar am un imobil in jud. Prahova, si nu-mi este așa la îndemană să mă deplasez la Ploiești pentru a primi niște informații care îmi sunt foarte importante și utile.

De aceea, adresez rugamintea respectoasă celor care mai citesc aceste postari să mă ajute în această privință.

Mulțumesc, anticipat.
Iosif Benili
Iosif Benili6 ani în urmă
Se pare că nu pierd destule procese (probabil că cetățenii abuzați nu au curajul, banii și/sau răbdarea sa_i dea in judecata) cel puțin în ceea ce priveste domeniul autorizațiilor de construcție, unde fac cele mai mari măgarii. Am niste prieteni "plimbați" de peste un an intre administrațiile județului,care iau decizii contrare, in dauna "proștilor" care au făcut greșeală să vrea sa fie "legali" ( probabil fara șpagă și relații la partid ). Nici nu este de mirare că România a regresat cu vreo 40 de poziții în statisticile internaționale privind facilitarea de investiții în construcții)
A
A2 ani în urmă
Drumul DJ100C e plin de gunoaie, se poate salubriza, vă rog?

....după 10 luni:
Am trecut iar prin judetul vostru de putori și nu a mișcat nimeni nimic, jeg, mizerie și gunoaie pe marginea drumului. Împuțiți de la un capăt la altul de la CJ, primari și scârboșii de băștinași!
Mi-e scârbă de voi de leneși!
Rasvan Stanciu
Rasvan Stanciu2 ani în urmă
Personalul medical de la Spitalul Boli Infectioase Movila va multumeste pentru sprijinul acordat de dumneavoastra!!!Ne bucuram sa stim ca va pasă de oameni...multa sanatate va dorim si mii de multumiri!!!
Nicu Neluta
Nicu Neluta2 ani în urmă
Ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie?..Cum pot lua legatura cu magazinul bisericesc de pe strada vasile milea langa halele centrale..Nu sunt din Ploiesti si nu am cum sa ajung acolo sa cer informatii..stie careva cum se numeste magazinul?
Multumesc
Locații recomandate