/Prahova/Serviciu de paza

Serviciul Public Finanţe Locale Ploiești

Bulevardul Independenței 16, Ploiești, România

Serviciul Public Finanţe Locale Ploiești
Serviciu de paza
3.5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2PG+69 Ploiești, România
+40 344 801 051
spfl.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra B
Alexandra B2 ani în urmă
Foarte multumita de serviciile oferite, am ramas uimita cat de amabili si de prompti pot fi acesti oameni. Nu mi s a mai intamplat sa vad asa ceva la serviciile publice din Romania, si am mai interactionat si cu cei din Ilfov si Bucuresti. Am primit online certificatul fiscal in 2 zile, fara drumuri, fara cozi, fara nervi. Doamnele m au sunat sa imi mai ceara ceva documente si m au sprijinit pe tot parcursul procesului. Felicitari SPFL Ploiesti! Asa da👍
Marian Dinescu
Marian Dinescu2 ani în urmă
Personal plictisit si rau intentionat.
Eu sunt obligat sa informez institutia in 30 zile despre modificari . Ei imi modifica situatia finaciara si nu imi face informare.
Cand am fost sa platesc contributiile ai am aflat despre schimbari am fost mintit ca am fost informat telefonic si prin posta.
Ei au modificat contributiile mele in septembrie (oricand doresc in timpul anului )
Eu am depus documentele de reactualizare in ianuarie si nu se mai pot face modificari decat pentru anul viitor.
Marta Dumitrescu
Marta Dumitrescu2 ani în urmă
Personalul este suprasolicitat si, din punctul meu de vedere, sistemul este gandit gresit. Cele 2 ghisee pentru radieri auto merg extrem de incet, cu toate ca functionarii par foarte agitati si stresati sa rezolve dosarele. Dupa ce am așteptat afara 15 min (3 decembrie), am intrebat daca au prioritate pentru femei însărcinate si nu s-a rezolvat nimic. Am asteptat 1h30min doar pentru a depune actele, apoi am asteptat inca 30 min pentru eliberarea actelor. Mai mult personal pentru ghiseele suprasolicitate ar rezolva din problema asteptarii lungi intr-un hol aglomerat, unde nu toti poarta masca in mod corespunzător, inclusiv dintre functionari.
Stefan Grama
Stefan Grama2 ani în urmă
De ce trebuie sa mai scot masina din circulație de la politie,dacă masina a fost dusa la remat și am adus certificatul de distrugere la dvs.Asa am fost informat de un angajat al dvs,ca trebuie sa o scot și din circulație, dacă nu o voi scoate, voi continua sa plătesc impozitul pe masina.Cum sa plătesc pe un lucru pe care nu îl mai am,si am.dovada de distrugere. Este o aberație.
Marian Marin
Marian Marin2 ani în urmă
Oameni ,care te pun pe drumuri inutil ! Mai ales la registru pe independentei ! Bombardatii cu intrebari ca altfel va pierde timpul inutil !
Si verificati actele eliberate am avut surpriza ss constat ca nu stiu sa copieze numele si localiatea din buletin !
Mai sefilor ce angajati aveti in subordine !?
Daniel S.
Daniel S.2 ani în urmă
LIpsiti de bun simti, puturosi si incompetenti. Am fost sa mi ridic documentele, dar programul incepe de la 12, martea, in jumatatea saptamanii, desi pe site ul adiministratiei ora de incepere a programului este 08.00.
Constanta tarcau
Constanta tarcau2 ani în urmă
Astăzi la orele 9.00 am venit sa obtin un certificat fiscal. Surpriza!! Este inchis.deschid la orele 12.00 cu toate că pe sute nu si-au modificat programul.Am pierdut si timp si banii de deplasare.
Chiar nu va dati seama ca va bateti joc?. După ce ca aveti salarii nesimtite , acum stati si acasa sa va si relaxați.Rusine!!
Florentina Joita
Florentina Joita2 ani în urmă
Poate reușesc sa modifice și programul afișat pe site. Atunci contribuabilul nu s-ar mai plimba pe drum degeaba!
Locații recomandate