/Prahova/Serviciu de paza

Primaria Sinaia

Bulevardul Carol I nr. 47, Sinaia 106100, România

Primaria Sinaia
Serviciu de paza
4
100 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8GXX+9M Sinaia, România
+40 244 311 788
primaria-sinaia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florentin117 zile în urmă
Am fost acum 2 zile sa le arătăm unor rude venite din Grecia sa le arătăm frumosul oraș Sinaia. Au fost impresionați, numai că totuși este un oraș din România.... Fiind în parcul Cazinoului am căutat o toaletă publică și am găsit una amplasata intre căsuțele comercianților de sezon,doar că fiind seara, toaleta se pare că are program de bugetar...nu mai funcționează după ora 17:00...in plimbarea noastra, puțin mai spre București, am văzut indicatoare cu ,,WC", nu unul, vreo 3. Ne.am bucurat...însă pt puțin timp... Doua dintre indicatoare chiar indicau unul către celălalt, adică centrul unei mici ,,piețe", ne-am tot învârtit sa vedem toaletă, dar fara rezultat. Am intrat intr.un magazin și am întrebat. Răspunsul : nu exista nici-o toaletă in zona!
Concluzia: un oraș superb, dar administratia orașului se face in stil romanesc ,,merge și așa"!
Alex Vindem
Alex Vindem2 ani în urmă
Părții de schi la 2000 cu administrare multipla și copii disperați. În loc sa faceți turism modern puneți în pericol viata copiilor. Urata abordare, la 1000 de ani Austria.
Rușine!
El CID
El CID2 ani în urmă
O statiune curata si ingrijita. Luati masuri impotriva proprietarilor care lasa cladirile sa se degradeze.
Mirela B
Mirela B2 ani în urmă
Rusine sa va fie!
Astazi de ziua Romaniei circulatia masinilor a fost inchisa in centrul localitatii fiind destinata exclusiv traficului pietonal!
Este f bine pentru oras, dar de ce nu ati anuntat public aceasta actiune dragi conducatori pentru a nu va bate joc de cei care tranziteaza localitatea?
Silviu B.
Silviu B.2 ani în urmă
De 1 decembrie, incredibil de trist oraș, nicio lumină, beznă în parc, atmosferă de sărbătoare inexistentă, de ziua națională sau măcar de Crăciun, că se apropie.
Mumu NOM
Mumu NOM2 ani în urmă
Se defriseaza într-una., în zona. Bine ca momentan sa sistat parcarea de la gara din sticla si beton care ar fi defrișat tot în fata gării. Pe drumul spre cota la fel. Defrișare la greu. Pe strada M. Eminescu idem. Nu te potolești domn primar?.
Nicoleta Chis
Nicoleta Chis2 ani în urmă
Fata de acum 2 ani, orașul arata puțin mai bine, nu am simțit impactul atâtor gunoaie. Am sesizat ca nu sunt suficiente coșuri de gunoi lângă băncile din parc. Sper ca la următoarea vizita, sa avem parte de o surpriza mai plăcută.
Stefan Cojocaru
Stefan Cojocaru2 ani în urmă
Foarte greu de inteles cum a obtinut Nordis autorizatie de constructie blocuri , in inima naturii , intr-o zona de case si pensiuni pe drumul catre cota 1400. Au defrisat cateva hectare de padure , iar santierul polueaza grav zona respectiva, sunt scurgeri de ulei si motorina de-a lungul vaii ce coboara spre drumul soimului , ca sa nu mai zic de zgomotul infernal ce il scot utilajele. Termenul de finalizare este 06.2023, timp in care, probabil ,se vor mai inchide cateva mici afaceri din cauza acestui monstru imobiliar. O primarie ca toate celelalte … RUSINE !!
Marian Mogildea
Marian Mogildea4 ani în urmă
În 2018, vacanța noastră, la Sinaia, a fost în aceiași perioadă cu Festivalul Sinaia Forever 2018. Pe această cale țin să felicit pe toți angajații Primăriei Orașului Sinaia, în frunte cu primarul acestui oraș, pentru buna organizare a acelor zile de festival. Încă din luna ianuarie ne-am achiziționat o vacanță, la Sinaia, pentru a participa la Festivalul Sinaia Forever 2019.
Locații recomandate