/Neamt/Serviciu de paza

Primăria Municipiului Roman

Piața Roman Vodă 1, Roman 611022, România

Primăria Municipiului Roman
Serviciu de paza
3.9
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWGH+9R Roman, România
+40 233 741 651
primariaroman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vonino G
Vonino G2 ani în urmă
Loc civilizat pentru asteptare...indelungata :) si fara sa poti primi prompt informatii despre sumele datorate ca impozit, de fapt despre banii tai! E foarte amabil gardianul, care te indeamna sa iei loc si sa ai rabdare. De la Ana la Caiafa e putin spus... sa nu stie un casier sa iti explice pentru ce iti ia banii??? Sa faci cereri si sa stai la coada pentru a sti pe ce primaria iti goleste buzunarul? Poate duc lipsa de personal??
Cristi Haisan
Cristi Haisan2 ani în urmă
Ordinesi disciplina!
Angajatii de la birouri se misca prea lent.
Prioritate treburile lor personale in timpul serviciului si nu ale noastre ,ale celor care asteapta la rand.
Ioana Dobos
Ioana Dobos4 ani în urmă
Am venit pentru a treia oară in legatura cu o luare in evidenta a unui autovehicul si iar m au amanat, maine trebuie sa revin, ca nu s a lucrat cererea, ca nu stiu ce.. am vazut ca investitii pentru ridicarea condițiilor locului de muncă se fac, dar calitatea serviciilor nu e o prioritate? spor la cafele, abia astept sa plec din orașul asta!
Tom Tom Tom
Tom Tom Tom2 ani în urmă
Cu sau fara bon de ordine, este un gardian care gestioneaza toata organizarea la usa, verifica certificate de vaccinare, indruma oamenii, ofera relatiii/indrumare. Interesant cum se desfasoara actvitatea! Un mare minus pentru timpii si energia pierdute pe holuri de asteptare, am stat 30 minute sa ridic un certificat depus de 2 zile.
Ciprian NASTASA
Ciprian NASTASA2 ani în urmă
@ELENA MAXIMIUC: cu putina curiozitate, descopereati ca acea "cocioaba" de care vorbiti e casa lui Celibidache. A donat-o primariei de pe timpul lui Ceausescu cu conditia sa fie restaurata si transformata in scoala de muzica, ceea ce din pacate nu s-a facut. Din cite imi amintesc, s-a instalat doar un bust al lui Celibidache in scuarul din fata casei si a fctionat pina in anii '90 ca scoala de muzica. Daca nu stiti cine a fost romascanul Celibidache ...Sper ca primaria sa gaseasca fonduri pt ea (fonduri europene poate?), e pacat sa fie pierduta o parte a istoriei contemporane/culturale a Romanului.
Eduard Balint
Eduard Balint2 ani în urmă
Am fost la camera 9 (impozite), l-am întrebat pe agentul de politie locala dacă imi trebuie bon de ordine, iar acesta s-a răstit la mine. Bănuiesc ca asta este manifestarea " în slujba cetățeanului". Rușine.
ELENA MAXIMIUC (EXPERT CONTABIL JUDICIAR)
ELENA MAXIMIUC (EXPERT CONTABIL JUDICIAR)2 ani în urmă
+Vin cu rugămintea să dărâmați cocioaba din fața bisericii Sfinții Voievozi numită
,,școala de muzică "căci nu o mai suport și trec cu spaimă și groază pe lângă dânsa.
Mulțumesc frumos !
Cristina Mihalache
Cristina Mihalache2 ani în urmă
Multumim pentru promptitudine si seriozitate departamentului de eliberare a autorizatiilor de constructii!
Locații recomandate