/Ilfov/Serviciu de paza

Registrul Auto Român

Strada Bârsei 1, Voluntari 077190, România

Registrul Auto Român
Serviciu de paza
3
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G53X+48 Voluntari, România
+40 21 350 8282
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–20
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lu Cian
Lu Cian2 ani în urmă
Daca erau niște scaune in sala de așteptare, era super.
Ionut 1
Ionut 12 ani în urmă
O experiență surprinzătoare, avand ceva aventuri de-a lungul timpului la rar și stiind la ce sa ma aștept, am plecat înarmat cu rabdare. Am avut programare la 8-8.30, cei de acolo au deschis dinainte. Undeva la ora 10 si câteva minute am si terminat omologarea si primit civ. Va recomand, daca puteți gasi programare devreme, sa mergeti la prima ora.
Mihaita Petre
Mihaita Petre2 ani în urmă
Extrem de placut surprins. Am avut programare intre 0800 si 0830 pentru omologare instal GPL. Am ajuns la 0815, am intrat fara sa astept, masina a fost preluata in 10 minute. Doua minusuri - 1. Sistemul PCR este inca functional; mult mai discret, dar e acolo.
2. Tot a trebuit sa completez o cerere de efectuare servicii, cu care as fi putut sa vin gata completata, daca era disponibila pe portalul RAR.
Verificarea a decurs rapid, inginerul care s-a ocupat de masina a fost foarte politicos si amabil. La ora 0900 am terminat.
Diferenta majora fata de acum 5 ani.
Multumesc si keep up the good work!

A mai durat 1 ora si 20 min sa ridic cartea de la ghiseu.
Consta Carrier
Consta Carrier2 ani în urmă
Programare la ora 10-10h30,ajuns la 09h45.Coada de cate 4-5 masini pe 3 linii,in 30 min a intrat o singura masina.Timp de asteptare 3-4h.E clar ca este haos in aceasta institutie.Ai programare care trebuie respectata doar de tine.
Laura Gurbet
Laura Gurbet2 ani în urmă
Desi am avut programare online, a trebuit sa astept in total cam 3 ore.
Afara era foarte cald, in interior existau aparate de aer conditionat, insa niciunul nu functiona. Nu exista nici macar un scaun unde sa te poti aseza, nu ai de unde sa cumperi o apa. Inginerul care a examinat masina a fost ok, in schimb doamnele de la ghiseu au o atitudine total neprofesionala, tipa si cearta pe toata lumea.
Lenuta Macreanu
Lenuta Macreanu2 ani în urmă
Confirm spusele ultimei persoane. De unde acest comportament deșănțat și cu totală lipsă de respect față de cetățenii care apelează la această instituție? Sunt total neprofesioniști cei care se ocupă de mașini, nepotriviți pentru relația cu publicul, autoritari, lipsiți de respect. Vorbesc între ei cu glume proaste, exact așa cum nu ar trebui la un loc de muncă în care ești în contact cu publicul într-o instituție de stat. Acest amănunt, asociat aspectului instalațiilor instituției cu iz ceaușist, fără bănci, scaune pentru cei care așteaptă, crează un adevărat disconfort. În alte țări, la scurt timp după ieșirea dintr-o instituție a statului, ești sunat de către ei pentru a ți se cere părerea față de serviciul prestat. Pe când o să se întâmple asta și pe la noi? Nu vi se pare un lucru normal ca unui plătitor de taxe și impozite să i se ofere posibilitatea unui feedback atunci când apelează la dumneavoastră?
Gheorghita Juncu
Gheorghita Juncu2 ani în urmă
Doamnele de la ghișeu au fost amabile, dar domnul care a preluat mașina...din păcate - nu. Mi-a vorbit la persoana l, deși nu ne cunoaștem, m-a repezit. Este oare un efort atât de mare să dăm dovadă de educație și să fin amabili într-o astfel de instituție? Sunt funcționari puși să facă un serviciu pentru contribuabili, pentru oameni care plătesc. Vă rog să vă revizuiți atitudinea domnilor angajați de la RAR, nu mai trăim în comunism.
Fiți amabili, fiți politicosi, zambiti, nu vă costă mare lucru. Scoateți soarele afară din voi, și faceți o lume mai bună cu acest gest.
Grigore Catalin
Grigore Catalin2 ani în urmă
sa stai 4 ore sa obtii cartea unei masina (fara probleme tehnice) mi se pare exagerat. scaunele in sala de asteptare sunt de domeniul fantasticului. ca orice interactiune cu statul, experienta este oribila.
Locații recomandate