/Iasi/Serviciu de paza

Serviciul Județean de Ambulanță Iași

Bulevardul Primăverii 74, Iași 700290, România

Serviciul Județean de Ambulanță Iași
Serviciu de paza
3
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J32+62 Iași, România
+40 232 208 100
ambulantaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adi Roșca
Adi Roșca4 ani în urmă
Foarte foarte greoi, prost organizat. Am fost implicat într-un accident la 3min de ei și nu au ajuns nici în 20min, aveam timp să mă târâi până la ei, m-a luat o salvare care trecea pe acolo.
Aveam fractură deschisă, medicul de pe salvare a încercat să îmi pună o atelă gonflabilă și a pus-o pe dos (cu scaietele în interior), apoi a pus-o invers (partea care trebuia să imobilizeze talpa era la tibie), au scos-o iar și au prins-o calumea dar după 7 min de căutări și-au dat seama că nu au compresorul și au scos-o și au pus atele clasice, la 2 min au hotărât să îmi mă panseze și au scos-o. Am stat alte 20min pe loc pentru că voia să vadă dacă am “semne vitale” eu fiind conștient tot timpul și vorbind continuu.
Sincer întreaga experiență pe care am avut-o cu întreg sistemul medical m-a făcut să mă gândesc serios spre a gasi o altă țară în care să locuiesc...
Catalin Ioan Varlan
Catalin Ioan Varlan4 ani în urmă
Un serviciu ultra rapid
George George
George George4 ani în urmă
Serviciul Județean de ambulanță Iași
Deea Andreea
Deea Andreea5 ani în urmă
Am asteptat 2 ore dupa o ambulanta ca dupa sa ma sune sa imi spuna ca nu vine la adresa mea si ca trebuie sa ma duc personal [ la 10 de mers (1 minut cu masina) ceea ce nu am putut face avand doi copii mici in casa] apoi mia inchis telefonul in nas. Dezgustator, rusinos ... nu an cuvinte. Mi-e scarba de voi
Lucian Beraru
Lucian Beraru5 ani în urmă
Ambulanta e pt urgentele reale, nu pt comoditatea unora...nu sunt mașini disponibile pt ca angajații sunt suprasolicitati și nu reușesc sa facă fata nr mare de solicitări. Bravo SAJ!
Sumomanu
Sumomanu7 ani în urmă
E o bataie de joc totala, am doua ore de cand astept si cand sun mi se spune - Da,da, trimitem imediat!
Florin Cîrjobanu
Florin Cîrjobanu8 ani în urmă
Serviciu foarte prost...prietena mea avea mare nevoie de ajutor. Am sunat la 112 si nici dupa mai bine de 2 ore nu a venit ambulanta. Am sunat in acest timp de repetate ori iar raspunsul banal m-a socat...."avem cazuri de rezolvat inca de dimineata"...pai ce asteptari sa mai am? La ora 19:20 a fost primul meu apel la 112 iar al doilea a fost la 20:30 si primesc drept raspuns ca ei mai au cazuri de dimineata de rezolvat? Foarte trist...si foarte alarmant. Murim in case asteptand "salvarea" care nu este trimisa de dispecerat sau cine stie...pe adrese gresite. Este foarte alarmant ce se intampla in tara noastra.
Adriana Axinia
Adriana Axinia2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate si multa empatie. Pe 16.08.2020, ora 17, am solicitat pentru tatal meu si a venit un echipaj caruia ii multumesc din toata inima. Multa sanatate si la cat mai multi pacienti salvati!
Locații recomandate