/Harghita/Serviciu de paza

Primăria Odorheiu Secuiesc

Piața Városháza 5, Odorheiu Secuiesc 535600, România

Primăria Odorheiu Secuiesc
Serviciu de paza
4.2
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
873W+H4 Odorheiu Secuiesc, România
+40 266 218 145
udvarhely.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Traian Niculae
Traian Niculae2 ani în urmă
E super ca primire,personal foarte amabil si foarte competent si totul se desfasoara intr-un ambiet rustic tipic secuiesc,super frumos!
Sorin Chitu
Sorin Chitu2 ani în urmă
o zonă îngrijită.
Claudiu
Claudiu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Construit la sfârșitul secolului al XIX-lea în stil eclectic, este un monument arhitectural foarte impresionant cel puțin din exterior. Destul de curioși cum arată în interior, uneori organizează diferite evenimente pentru public, unul dintre obiectivele turistice ale orașului pentru care va trebui să mă întorc

(Original)
Built at the end of the 19th century in eclectic style it is one very impressive architectural monument at least from the outside. Quite curious what it looks like on the inside, they sometimes organize different events for the public, one of the sights of the city I'll have to return for
Uzonovici Mati matilda
Uzonovici Mati matilda5 ani în urmă
Oderheiu Secuiesc situat la altitudinea de 471m este   inconjurat de paduri si dealuri domoale si este strabatul de raul Tarnava Mare. Vechimea lui (orasul este atestat documentar din 1301) concretizata in cladiri vechi ne-a facut sa credem ca ne-am intors in timp, intr-un linistit targusor de altadata .
Plimbandu-ne pe strazile Odorheiului, ne-am impiedicat de resturile unei cetatii. Cetatea medievală din Odorheiul Secuiesc  a fost construita in 1490 si a cunoscut mai multe etape in care a fost distrusa si reconstruita. Aceasta a fost un mar al discordiei si secuii au vazut in ea  un simbol construit impotriva lor. Din acest motiv  au distrus-o in anul 1599 . Dupa aceasta distrugere , cetatea s-a numit Cetatea atacata de secui. O alta demolare a avut loc in anul 1711 dupa prevederilor păcii de la Satu Mare , dupa care s-a numit Cetatea-Ciuntă.
Centrul Odorheiului este un bulevard incantator plin de cladiri vechi, biserici, statui. Razele soarelui patrund printre norii nervosi luminand din cand in cand aceste cladiri, fapt care  ne ajuta sa ne consideram in continuare turisti adevarati.
Iulius Hoffman
Iulius Hoffman2 ani în urmă
Un oraș mititel, dar cu inima mare.
Îngrijit, plin de atracții culturale (luați în calcul și împrejurimile), gastronomie delicioasa și oameni faini chiar dacă mulți nu prea cunosc limba română.
P. S. In fața bisericii Franciscane se afla un info turistic unde găsiți broșura cu informații turistice din zonă.
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
Câteva aspecte din vizita efectuată în februarie 2017 la primăria Odorhei. Un imobil monumental cu o istorie interesantă.
Ionel Bănescu
Ionel Bănescu2 ani în urmă
Din păcate bradul este cam urâțel, probabil cu luminițele aprinse este mai frumos....
Aron Csaba Jakab
Aron Csaba Jakab2 ani în urmă
(Tradus de Google) Clădirea este frumoasă; dacă este posibil, poate exista o mică curiozitate sub clădire, un adăpost de-a lungul drumului principal (+ centrul de comandă), cca. Cu starea de spirit de acum 50-60 de ani (acum 3-4 ani era încă în starea sa inițială și cu majoritatea instrumentelor sale).

(Original)
Az épület szép; ha van lehetőség, apró érdekesség lehet az épület alatt, a főút mellett végighúzódó óvóhely (+parancsnoki központ), kb. 50-60 évvel ezelőtti hangulatával (3-4 éve még megvolt eredeti hangulatában és eszközeinek többségével).
Locații recomandate