/Cluj/Serviciu de paza

Infomunca.ro

Infomunca.ro
Serviciu de paza
4.3
18 recenzii
8 comentarii
+40 727 019 110
infomunca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dragan Adriana
Dragan Adriana6 ani în urmă
Eu am fost la ei. Dar pun anunțul pe puplic24 cluj și te duci la ei și semnezi contract de mediere nu cere bani. Dar nu te duc că zice că anunțul este vechi de 3 zile. Așa că nu te ajută nimeni poți să ai diplomă. Așa că ma descurajat. Și am bani să mă trimită. Dar sînt mai săracă ca la romani. Salar cînt să plătești cheltuielile și chiria. Eu am vrut să mă duc să fac bani de casă. Ca să nu mai stau pe chirie. Dar eu tot le mulțumesc pentru că nu o cerut bani. Dar nu te duc. Poți să să te omori. Că tot nu am nimic. Vă pup.
Valeria Velea
Valeria Velea6 ani în urmă
Va multumesc foarte mult...a.ti dat dovada de seriozitate .pot sa recunosc am obtinut un loc de munca la care eu trebuie sa dovedesc ca sunt romanca si primesc ce in Romania vom primi peste 20 ani...va doresc mult succes....pentru cei care vin in strainatate dovediti seriozitate si ve.ti primi mai mult....
Gheorghe Marcu
Gheorghe Marcu8 ani în urmă
Sunt ff multumit de relatia cu INFOMUNCA.
Ma ajuta de cca. 5 ani si nu mi-a luat bani niciodata.
Mereu imi propun sa investesc la ac. site. Ma simt chiar dator. Cat de curand sper sa ma upgradez si sunt sigur ca sprijinul din partea lor sa va vedea.
Am o pregatire modesta, dar am putut constata efectiv sprijinul echipei Infomunca.
Va recomand, daca-mi permiteti, sa aveti curaj sa faceti servicii (optimizati) in avans, fara plata, in special la cei care nu au cumparat macar o data un serviciu de la voi, pentru ca oricine, vazand rezultatul optimizarii seo a reclamei etc, se va achita de serviciul pe care-l vede prestat deja de catre voi.
Sper ca am fost inteles. in putine cuvinte, prima data faceti serviciul si apoi asteptati plata. Am avut cateva experiente, cu cateva firme specializate in optimizare seo si credeti-ma ca am regretat banii achitati. Nu am vazut rezultate. Pe cand la Infomunca, m-au ajutat si fara bani. Multumesc si va doresc `Toate cele bune.
Septerra Recruitment
Septerra Recruitment8 ani în urmă
InfoMunca ne-a fost un partener de nadejde inca de la infiintare. Site-ul a fost si in varianta initiala, este si in versiunea actuala, perfect functional, user friendly, foarte eficient. Impecabil. Ne-a oferit si ne ofera in continuare in mod gratuit ceea ce altii dau pe bani seriosi.

MULTUMIM, InfoMunca, nu ne putem imagina un partener mai bun!
Mult, mult succes in continuare!
Qbis Romania
Qbis Romania8 ani în urmă
Ne folosim infomunca de mai mult un an. Mereu sunt candidatii noi care aplica.
Unicul minus ar fi dupa "upgrade-ul" site-ului, numarul candiatilor a scazut.
Elena Bar
Elena Bar8 ani în urmă
Infomunca SRL este o firma foarte serioasa. Am plecat in Anglia prin intermediul acestei firme iar experienta a fost foarte placuta, nu am avut nici un fel de probleme. Per total, colaborarea cu Infomunca a fost foarte buna.
Flory Sofran
Flory Sofran8 ani în urmă
Sunt multumita de serviciile infomunca.Infomunca este un partener de nadejde.Multumesc!
Borza Florin
Borza Florin2 ani în urmă
Super agenție, m-au ajutat să merg în Anglia acu cinci ani. Fără comisioane sau alte taxe ascunse. Vă recomand, mulțumesc infomunca!!!
Locații recomandate