/Bucuresti/Serviciu de paza

Firma de Paza si Protectie Carpat Guard

Clădirea Willbrook Platinum, sos Bucuresti-Ploiesti nr 172 - 176, sec 1 parter, București 013682, România

Firma de Paza si Protectie Carpat Guard
Serviciu de paza
4.3
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3HC+7P București, România
+40 799 555 777
carpatguard.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela G. I.
Gabriela G. I.3 ani în urmă
Dau acest review pe baza experientei in trafic cu soferul si/sau angajatul acestei firme (B 252 POP). Cum sa ai incredere intr o firma de paza si protectie cand soferul din trafic nu se poate comporta omeneste. In masina mea avand si copii mici. Rusine!
Marian Voinea
Marian Voinea5 ani în urmă
O alta firma de 2 bani. Am fost la Aleea castanilor cu bicicleta pentru ca era stricata si nu am fost lasat sa intru cu ea. Cel care pazea a inceput sa urle ca nu am voie. Dupa ce i-am spus ca e stricata si ca trebuie sa intru el a inceput sa ma injure. In final am plecat ca sa nu inceapa un scandal. Va rog sa luati masuri
0 stele merita pentru astfel de lucruri
Radulescu Mihai
Radulescu Mihai5 ani în urmă
In discutii si promisiuni par seriosi, insa in final, nonparolisti! Daca astepti un raspuns din partea lor, i-ati gandul. Seriozitatea deci, nu este atuul firmei, prin urmare, ganditi-va bine inainte de a incheia un contract cu ei!
ADI CRIS
ADI CRIS2 ani în urmă
Aștepți între 15 zile și 30 zile sa rezolve problemele tehnice semnalate în scris și telefonic sau chiar daca faci în scris evita să răspundă sau sa ia o măsură reală . Personalul tehnic trimis să soluționeze problemele tehnice nu are materiale strict necesare pentru a soluționa problema găsită ( de exemplu caz recent nu avea nici măcar un metru de cablu electric !! ).Mașinile de intervenție erau 4 până acum de curând. Aparatura existența și montata de firma NU corespunde calitativ celor scrise de către producătoru și are așa zise " hibe " de functionare. Lucru confirmat în câteva rânduri de diverșii tehnicieni până cum 3 care au văzut despre ce este vorba.
Alexandru Fronie
Alexandru Fronie2 ani în urmă
Am avut contract cu ei în jur de 5 ani de zile, netrecându-mi prin minte în tot acest timp să fac un test de răspuns. La un moment dat mi s-a stricat un senzor care a pornit de unul singur alarma. Agentul a ajuns în 45 de minute. Da, 45 de minute, căuta adresa. Deci nici măcar nu le sunt prezentate agenților obiectivele. Mai mult, la începutul contractului le-am dat o cartelă de acces în imobil. A trecut un an și nici până în ziua de astăzi nu au găsit-o. Cum oare ar fi folosit-o în cazul unei intervenții reale? O glumă proastă de firmă, totul pare ok până la intervenție. Mai mult, la încheierea contractului vor veni cu băieți cât dulapul. Nu vă faceți însă iluzii, nu ei vor veni la intervenție. De regulă sunt persoane în vârstă, ieșite la pensie, care au o minimă condiție fizică.
Creative Ones
Creative Ones2 ani în urmă
Este o firma foarte serioasa, specializata pe servicii de paza si servicii de instalari tehnice de securitate, una dintre cele mai vechi firme de paza din Bucuresti. Lucreaza si colaboreaza cu multi profesionisti de valoare din Bucuresti si duce la bun sfarsit orice proiect abordat. Felicitari si succes in continuare!
Eduard Breaban
Eduard Breaban2 ani în urmă
Stau in Popesti Leordeni si am un contract de monitorizare video cu Carpat Guard. Am fost placut surprins de profesionalismul si rapiditatea cu care au facut instalarea, precum si de suportul tehnic mereu la indemana. Recomand cu incredere!
Liviu Elefterie
Liviu Elefterie2 ani în urmă
Mi-am instalat un sistem de alarmă în apartament. Echipa foarte profesionistă și instalarea rapidă. Recomand!
Locații recomandate