/Bihor/Serviciu de paza

Serviciul Județean de Ambulanță Oradea

Str. Evreilor Deportați 24, Oradea 410078, România

Serviciul Județean de Ambulanță Oradea
Serviciu de paza
3.5
11 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
2WXM+W3 Oradea, România
+40 359 412 129
ambulantabihor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tripe Octavian1 an în urmă
Am avut o experienta interesanta vineri seara , in 14 octombrie 2022, dupa ora 19.00! Am fost intepat in limba de ceva insecta, iar in urma intepaturii limba a inceput sa se umfle si am inceput sa am dificultati la vorbire! La 19.33 sotia a apelat numarul unic de urgenta solicitand ajutorul ambulantei! Aflandu-ma la tara, langa Salonta, a venit un echipaj de la Statia de ambulanta Salonta! Pana la sosirea ambulantei vreau sa va spun ca limba imi era atat de umflata incat nu mai puteam sa vorbesc deloc! Pana aici este o simpla poveste! Ce vreau sa va spun este urmatorul lucru: am fost surprins de timpul scurt in care a sosit ambulanta, tinand cont ca ma aflam la tara, deoarece in urma cu cativa ani am avut o experienta neplacuta in Oradea cu o urgenta! Se pare ca "lucrurile incep sa mearga"! Deci se poate! Felicitari Serviciului de ambulanta! In al doilea rand as vrea sa va spun ca echipajul sosit s-a comportat si s-a manifestat exemplar, profesionist, cu precizie maxima si rapiditate in tot ceea ce faceau! Dupa cateva minute limba a inceput usor sa revina si am reusit chiar sa scot usoare sunete, sa am din nou voce! Apoi am fost transportat asistat, cu ambulanta, la Oradea, la UPU! Prin ceea ce scriu aici, vreau sa multumesc din suflet, public, echipajului de pe ambulanta pt modul profesionist in care s-au ocupat de mine! Pe doamna (medic sau asistenta) nu stiu cum o cheama....pe domnul ambulantier am retinut ca i-l cheama Traian...(am auzit cand doamna i s-a adresat de cateva ori cu "Traian da-mi cutare si cutare")! Mii de multumiri! Aveti respectul meu maxim! Meritati pe deplin haina care o purtati! Tineti-o tot asa in continuare! Ma inclin in fața dumneavoastra!!!
Cristina florentina Codoban
Cristina florentina Codoban2 ani în urmă
Cum e posibil sa astepti 9 ore dupa o ambulanta ? Sunteti de toata speta si imi pare rau ca m am nascut in Romania(țara tuturor posibilitatilor) ..😡😡
Cristian nicolae iancu
Cristian nicolae iancu2 ani în urmă
Rog serviciul de ambulanță să pornească sirenele indiferent dacă sunt în misiune sau nu.
George George
George George4 ani în urmă
Ambulanță
Alexa M.
Alexa M.4 ani în urmă
(Tradus de Google) În mare parte sunt buni, dar au ratat mama mea de diagnostic și au dus-o la un spital sărac, așa că mama nu a putut începe un tratament important și poate că nu se va mai recupera niciodată. (tratamentul trebuie început în 3 ore). Încercați să îmbunătățiți.

(Original)
Mostly good, but they missed my mom diagnostic and took her to a poor hospital, so mom could not start an important treatment and maybe she will not recover ever. ( the treatment should be started within 3 hours). Try improving.
Stefan Alin
Stefan Alin4 ani în urmă
Ioan Silaghi
Ioan Silaghi6 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Paul Borza
Paul Borza6 ani în urmă
Anonima x
Anonima x2 ani în urmă
Ieri seara au venit repede,au fost empatici si si-au dat tot interesul desi pacientul are 92 ani!
Tai din stele pentru echipajul venit in 21 februarie. S-au spalat pe maini,pe romaneste!
Locații recomandate