/Vrancea/Serviciu de instalare electrica

Romstal Focsani

Bulevardul București nr. 16, Focșani 620144, România

Romstal Focsani
Serviciu de instalare electrica
3.9
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5GG+GC Focșani, România
+40 237 210 212
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
IonNelu Dinu
IonNelu Dinu3 ani în urmă
Personal amabil, materiale de calitate la prețuri decente, recomand.
Ana-Maria F
Ana-Maria F4 ani în urmă
Nu recomand!
Am cumparat ceva si am primit altceva.
Dacă chiar e nevoie sa cumpărați ceva de la ei verificați dacă ce este pe factura coincide si cu ce este pe avizul de însoțire al mărfii.
Am primit marfa de 5 sau 6 ori mai ieftin decât ceea ce am plătit si era trecut pe factura si nu cred ca din greșeală, ci intenționat altfel nu-mi explic cum de tocmai lucrurile mărunte la care poate nu dai importanța au fost schimbate cu piese mult mai ieftine. Ar trebui ca fiscul sa le faca o vizita si toți care cumpără ceva de la ei sa verifice până la cel mai mic detaliu. Noi daca nu verificam ne luam o țeapă de 570 lei si asta la lucrurile pe care am putut să le verificăm. Nici nu vreau sa ma gandesc cu cat oare ne-au înșelat la ce nu am putut verifica asta in conditiile in care noi am ajuns la Romstal prin intermediul unui anumit D.... PFA din Panciu care colaborează cu aceștia si te trimite sa plătești factura care nu este pe numele tau, ci pe al pfa-ului lui si tu nu primesti practic nimic pe numele tau. Sper sa obtin totusi acele facturi fără să ajung sa fac reclamație la fisc.
Stan Popescu
Stan Popescu5 ani în urmă
ROMSTALUL este ROMSTAL adica produsele oferite clienților sunt din punctul meu de vedere de cea mai bună calitate.Preturile direct proporționale cu calitatea.
Daria Astefanei
Daria Astefanei2 ani în urmă
Cel mai jalnic personal! Extraordinar de aroganți , persifleaza pe toată lumea !
Silviu vlase
Silviu vlase2 ani în urmă
Urat de tot la Focsani.Am fost sa cumpar peleti si au cerut la un palet de 50 de saci in valoare de 900lei,100 lei transport.Am fost profund mirat de raspunsul dat de unul dintre angajatii de la magazin la intrebarea mea " Si pentru maxim 1 km tot 100 lei costa transportul?" Raspuns DA. Sincer nu sunt decat vreo 700 - 800 metri pana la mine acasa! Asa ca am plecat la alt magazin de unde am cumparat peleti si nu am platit transport.
Alexandru Iordache
Alexandru Iordache2 ani în urmă
Foarte dezamagit! Este ultima oara cand mai cumpar de la Romstal. Am comandat o piesa care m-a costat 60 de lei, nu o aveau in stoc si mi-au spus ca o trimit acasa dar sa platesc eu transportul. Am fost deacord si cand a venit coletul am platit transportul 100 lei. Bataie de joc!
Brifan fan
Brifan fan2 ani în urmă
Magazin cu preturi secrete,NU AU PRETURI AFISATE!,daca nu ai un smartphone bun și nu ai aplicația Romstal instalată nu ai acces la preturi, chiar și așa sunt foarte greu de scanat, E o pierdere de timp...mă mir totuși cum protectia consumatorilor nu se sesizează!
Iulian Ispas
Iulian Ispas2 ani în urmă
Foarte multă aroganță.
Locații recomandate