/Timis/Serviciu de instalare electrica

Spy Shop

Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 22, Dumbrăvița 307160, România

Spy Shop
Serviciu de instalare electrica
4.5
484 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R766+FM Dumbrăvița, România
+40 356 453 007
spy-shop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin
Alin2 ani în urmă
Termen de livrare 30 zile? Serios? Pai eu nu pot sa comand de pe aliexpress sa mi vina in 30 de zile?
Andu
Andu2 ani în urmă
Cel mai bun raport calitate/preț. Suport tehnic foarte prompt si competent. Timpii de așteptare pentru ridicarea de la sediu pot fi un pic mai mari câteodată, dar tot sunt cei mai buni de pe piață!
Jungle life
Jungle life2 ani în urmă
in 20 de minute am plecat cu doua produse, deși venisem doar pentru unul!nu stai la coada, nu aștepți, produse excelente
Samuel Fița
Samuel Fița2 ani în urmă
Am o experiență de mai bine de 15 ani în cumpărături online și am avut contact cu diverse companii și pot afirma că Spy Shop se situează în Top cele mai bune magazine din țară. Am rămas foarte surprins de serviciile excelente și de seriozitatea maximă cu care echipa Spy Shop își tratează clienții! Echipa Spy Shop este o echipă profesionistă care își dorește să mulțumească clientul!
Plasare unei comenzi se face cu mare ușurință și expedierea se face în cel mai scurt timp astfel că produsele pot ajunge între 24 maxim 48 de ore de la plasarea comenzii. Ai posibilitatea să-ți alegi firma de curierat, cu care îți dorești să-ți fie făcută expedierea! Dacă ai nevoie de suport tehnic, băieții îți stau la dispoziție și cu mare amabitate vei fi ajutat! Dacă produsul îți vine cu probleme de garanție și dorești ca acesta să fie schimbat, acest lucru se face în maxim 72 de ore! Pur și simplu trimiți produsul (Spy Shop suportă cheltuielile de transport!) și de îndată ce produsul a ajuns la ei, îți vor trimite imediat altul nou.
Dacă îți dorești banii înapoi îi vei avea în cont în cel mai scurt timp!
Am cumpărat de la Spy Shop un vizor electronic SFW2 și mi-au oferit absolut tot suportul!
Recomand să faceți cumpărături la Spy Shop.
Veți beneficia de servicii de calitate la un alt nivel de cum ați fost obișnuiți!!!
Mulțumesc Spy Shop!!!
Andreea Buzner
Andreea Buzner2 ani în urmă
Am cumparat de la ei o camera in urma cu aproape 3 saptamani. Nu am reusit sa o instalez si am dus-o inapoi dupa doua, trei ore. Am spus ca daca o fac ei in aceasi zi o pastrez. Mi-au scris dupa 5 zile ca camera a fost adusa la configurarile din fabrica. Le-am spus ca nu o mai doresc. Am dat vreo 3 mesaje si doua telefoane. La ultimul telefon mi-au spus ca imi retin 15% ca este putin afectat ambalajul, adica vreo 50 de lei. Le-am spus ok, dar asta este hotie. Mi-a spus un 'barbat' ca au rugamintea sa nu mai cumpar de la ei niciodata. Promit. Sper ca si altii sa faca la fel. Banii pana in acest moment nu i-am primit inapoi.
Patrick Fracea
Patrick Fracea2 ani în urmă
nu pot sa ma pronunt asupra politicii de retur ,sper sa nu fie cazul dar in ceea ce proveste baietii din call center sunt super promti si amabili; mi-au depasit asteptariile
Dumitru Paul Covaci
Dumitru Paul Covaci2 ani în urmă
Seriozitate !!!
Am sunat si mi-au explicat toate detaliile produsului pe care ,l-am cumparat.
Multumiri speciale Domnului Andrei Lepadatu
Misi
Misi2 ani în urmă
O firma neserioasa la care nu imi voi mai cheltui banii vreodata .... JUST GARBAGE
Locații recomandate