/Salaj/Serviciu de instalare electrica

Duo Rom

Strada Torentului 7, Zalău 450118, România

Duo Rom
Serviciu de instalare electrica
3.9
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
52RX+GV Zalău, România
+40 260 616 762
duorom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Popa
Florin Popa2 ani în urmă
Am tinut neaparat sa dau un rewiew acestui magazin. Am avut o experienta foarte placuta sa lucrez cu ei! Socrul meu locuieste in Simleu Silvaniei si in urma unei furtuni i s-a stricat centrala. Eu locuiesc in Bucuresti am sunat la firma si i-am rugat sa ma ajute cu o centrala noua si bineinteles sa o si monteze. Intr-o saptamana au adus centrala (pe care nu o aveau pe stoc), au montat centrala cu maxim profesionalism si am rezolvat problema. Practic am rezolvat aceasta problema doar prin telefon. Felicitari pentru promtitudinea si profesionalismul vostru! Recomand cu mare bucurie si incredere acest magazin!
Dodo Popa
Dodo Popa2 ani în urmă
Am apelat la această fimă pentru servicii complete privind achiziționarea unei centrale pe gaz și tot ce implică aceasta. Nelocuind permanent la adresa respectivă, doamna de la firmă a făcut tot posibilul ca totul să se rezolve în timp optim. Mulțumesc echipei de lucru care și-a dat interesul privind lucrarea în sine și pentru consilierea oferită. Să sperăm că nu vor fi probleme pe viitor, dar ne-au asigurat că vor răspunde prompt, în caz de nevoie.
Calin Tamas
Calin Tamas2 ani în urmă
Am avut nevoie de instalare AC, oamenii lucreaza murdar, au preturi de Bucuresti si montarea a fost facuta gresita astfel incat placa de baza s-a ars in cateva luni. LG a confirmat ca inatalarea gresita a ars placa, cablajul trebuia dus la unitatea exterioara nu interioara.
Andrei Fechete
Andrei Fechete4 ani în urmă
Am întâmpinat o defecțiune la centrala terminca, in cartea tehnica acea defecțiune/eroare se poate rezolva doar de către cei de la service , ca așa este scris. Am sunat in data de 04.11.2019 insa abia in data de 07.11.2019 au venit sa rezolve situația. Menționez ca din cauza defecțiuni stau fără apa calda de 4 zile , iar azi nici caldura nu a vrut sa mai pornească și totuși este iarna aproape. Iar centrala se afla in perioada de garanție. Așadar nu recomanda din punct de vedere al service Ului cât nici al calității produsului , in 3 ani de când este pusă centrala vin pentru a doua oară , exact accesi problema .
Un plus sa zic așa sunt prețurile , care sunt decente .
Ioana Loredana Antal
Ioana Loredana Antal4 ani în urmă
Preturi bune, dar timpul de așteptare.pentru instalare si autorizare destul de lung.
Mihai Bucur
Mihai Bucur4 ani în urmă
Este un magazin și o firmă de instalații super bună
Florin Meseșan
Florin Meseșan5 ani în urmă
Este un magazin de instalații de încălzire bine aprovizionat, boilere, radiatoare, centrale de mai multe firme, doamnele care servesc sunt foarte amabile, firma are echipă și pentru verificarea tehnica a centralelor, 90 RON, instalare și întreținere centrale și calorifere, plus verificare periodică la gaz 60 RON
Viorel Parocescu
Viorel Parocescu5 ani în urmă
Găsești tot ce vrei pe linie de instalații sanitare și încălzire la preturi excelente. Poți obține sfaturi și îndrumare.
Locații recomandate