/Prahova/Serviciu de instalare electrica

Electrica Distribuție Muntenia Nord

Strada Mărășești 44, Ploiești 100024, România

Electrica Distribuție Muntenia Nord
Serviciu de instalare electrica
1.5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2P9+WJ Ploiești, România
+40 244 405 001
electricafurnizare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Iacob
Mihaela Iacob2 ani în urmă
O mizerie de companie. Primesc factura pe 1500 și plătesc 2000.Niste puturoși. Madam din call center avea vorbea cred ca i era somn. Faliment sa dați și boala copiilor pe voi cum va bateți joc de voi joc de oameni
Teodora Felie
Teodora Felie2 ani în urmă
Din pacate nu se poate oferi mai putin de o stea. Imi pare rau ca aveti un rating neconform cu realitatea din cauza ca nu se pot da cu minus notele. 1 h asteptare degeaba. Tichete deschise si care sunt inchise dupa 5 zile fara solutionare sau cu o explicatie paralela cu intrebarea.
TAVI MUNTEANU
TAVI MUNTEANU2 ani în urmă
Pene de curent la ordinea zilei in Braila. La aceasta ora, 00.18, curentul e intrerupt deja de 4 ore in mai multe zone din oras, inclusiv iluminatul stradal. La petitii dau raspunsuri-tip, nu precizeaza nicio masura de modernizare a infrastructurii lor jalnice, subdimensionate si depasite fizic. De despagubiri ce sa mai vorbim...dar e vina clientului, a noastra, ca nu blocam orice plata de facturi si nu ne ducem peste ei. Ce vor face, ne vor taia curentul? Ha, e deja taiat.
Romeo Marica
Romeo Marica2 ani în urmă
Și eu le doresc un faliment rapid! Am primit ultima factura, cu indexul CITIT (nu estimat sau autocitit) dar umflat cu 150 de KW. Pe dracu CITIT! A fost dat din burta! NESIMȚIȚI ORDINARI!
Mihai Simion
Mihai Simion2 ani în urmă
O mizerie de companie incapabila sa fie la dispozitia clientilor lor. Nici dupa 50 min de asteptare nu mi s-a raspuns la apel. Probabil au un sigur operator daca il au si pe acela. Imi e mila de angajatii vostri. Va doresc faliment rapid!
Cristina IGNAT
Cristina IGNAT2 ani în urmă
O nesimțire totala,nu anunță la telefon nu se deranjează sa răspundă. VB.cu robotul.
Corina Marin
Corina Marin2 ani în urmă
In Bratasanca avem zilnic intreruperi scurte de energie electrică! Nimeni nu vrea sa rezolve situatia, desi am facut petitii online si am explicat situatia! Cei in call center nu stiu cum sa ma ajute decat sa ma duc sa depun la registratura o plangere, eventual semnata de cei de pe strada, ca sa ajunga la domn' director, altfel acest director nu ne baga in seama!!! Va bateti joc de noi! Parca e epoca lu raposatu'. Ca na doar la orase e bine, cand vrei la tara nu se poate sa ai niciun serviciu cum trebuie, dar banii pt facturile emise ceas ii vor. De asemenea, la aceasta ora telefonul de deranjamente nu functioneaza, momentan nu poate fi contactat. Am sunat la tel verde unde am dat peste o doamna recalcitranta care m-a intrebat daca eu cu ea vorbesc cand incercam sa ii zic ca avem probleme zilnice. A tipat la mine si mi-a inchis in nas. Dupa doua astfel de intreruperi scurte, acum la 17.41 a picat definitiv. Efectiv nimanui nu ii pasa. Am avut doar un singur raspuns la prima petitie, cum ca ar fi fost intreruperi programate pentru imbunatatirea serviciilor, dar mereu verific si nu e nimic programat, iar de calitate ce sa zic, e mai proasta. De atunci nicio petitie nu a nai avut raspuns! Sefii dorm si viseaza, salariul vine, burta plina, totul e roz si bine!!!
Ionut iagaru
Ionut iagaru2 ani în urmă
0244929 deranjamente?
Derajnamente de 2 bani ca nu raspunde nimeni la care sa ii spui ce te doare.raspunde un robot care palavrageste totul.aiurea Ar trebui sa va rusinati ELECTRICA .Lumea nu comenteaza la facturi cat costa si de ce lumea plateste si voi drept rasplata nu aveti un contact non stop,fereasca Dumnezeu de un fir cazut pe strada ca nu ai pe cine sa suni.Suntem in 2020 si ne-am aliniat la europa doar cu preturile,servicii = cu 0.
RUSINE la fiecare ploia de 2 picaturi ramanem fara curent.
Locații recomandate