/Mures/Serviciu de instalare electrica

Leroy Merlin

Strada Gheorghe Doja 243, Târgu Mureș 540236, România

Leroy Merlin
Serviciu de instalare electrica
4.5
5 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GG55+Q9 Târgu Mureș, România
+40 374 411 800
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Florentina dan
Florentina dan2 ani în urmă
In 27.11.2021, in jurul orei 13,30 la magazinul din Tg. Mures a trebuit sa se faca 2 apeluri (de catre un salariat) pentru ca cel de la raionul covoare sa vina abia dupa 12 minute de asteptare. Am solicitat 1,3 m de linoleu, cu latimea de 2 m., deci 2,6 mp. Am vazut cum salariatul a butonat 1,3 m, a taiat si legat sulul si mi-a zis ca o colega imi aduce factura. Am plecat la casa, am achitat cu cardul si m-am grabit acasa cu sotia care are un handicap grav. Acasa am vazut ca mi s-a facturat 3,0 mp si nu 2,6. Greseala mea a fost ca nu am verificat in magazin factura, dar am crezut ca e un magazin unde nu exista riscul de a fi furat de catre salariati. M-AM INSELAT !!! Pe viitor nu voi mai calca in acel magazin. Rusine !
Camelia Marian
Camelia Marian2 ani în urmă
Am fost in magazin in data de 25 02.2022. , ora 19 la raionul instalatii sanitare pentru a cumpăr unele produse ..Am rămas foarte plăcut surprinsă de cosilierul Adi care a fost foarte amabil, atent , si am primit recomandarile și produsele potrivite pentru ce aveam nevoie . Foarte mulțumită ,revin cu placere de cate ori am nevoie
Recomand !
Valerian Matei
Valerian Matei2 ani în urmă
Astăzi am fost la Leroy Merlin Târgu Mureș, unde m-a întâmpinat o angajata amabilă pe numele de Lili G care m-a ajutat pe raionul Gradina și Unelte. La Intâmpinare clienți am fost ajutat cu factura de către doua angajate foarte drăguțe și amabile, Voichița și Carmen. Voi reveni în magazinul dumneavoastră cu mare plăcere.
Ioan Ioan
Ioan Ioan2 ani în urmă
Am fost in 10 februarie la raionul cu parchet pentru a cere informatii ..Am ramas foarte placut surprins. Consilierul de pe raion amabil, atent , si am primit recomandarile potrivite pentru ce aveam nevoie . Foarte multumit si revin cu placere de cate ori am nevoie
Recomand !
Si mno XD
Si mno XD2 ani în urmă
Am fost in magazinul Leroy Merlin in data de 26 02 2022 la ora 11 la raionul centrale termice pentru a cumpăra o centrala termica ,unde am rămas profund impresionat de amabilitatea și profesionalismul doamnei Angi ,consilier la raionul centrale termice.Recomand cu încredere!!
Ibolya Reti
Ibolya Reti2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de acest magazin de bricolaj, deoarece aici găsesc tot timpul ce am nevoie la prețuri avantajoase, personal amabil care să mă ajute la găsirea articolelor necesare și un raport calitate - preț excelent.
Szabó Ferenc
Szabó Ferenc2 ani în urmă
Mă întorc cu o plăcere deosebita la Leroy Merlin, în special la raionul decorațiuni. Sunt ajutat cu profesionalism de către Crăciun Csilla de fiecare dată când am nevoie de idei sau ajutor în alegerea produselor potrivite!
Adriana Matei
Adriana Matei2 ani în urmă
Personal foarte amabil și drăguț. Oferă toate detaliile și explicațiile necesare. Fetele de la case sunt amabile și cele de la întâmplare clienți. Meritați 10 cu steluță
Locații recomandate