/Iasi/Serviciu de instalare electrica

Delgaz Grid

Str. Sfântul Petru Movilă 38, Iași 700259, România

Delgaz Grid
Serviciu de instalare electrica
1.5
27 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H7G+F5 Iași, România
+40 800 800 929
delgaz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stratu Tudor1 an în urmă
Vă rog să emiteți avizul tehnic de racordare pentru instalații fotovoltaice actele fiind depuse de firma Urbio, Iași, factura fiind achitată, termenul deschiderii finanțării de către AFM e scadent la 28.02.2023. Mulțumesc.
George-Tudor Adumitroae
George-Tudor Adumitroae2 ani în urmă
Întreruperi zilnice in centrul orasului, este de neinteles!
Tuthy sixtysix
Tuthy sixtysix2 ani în urmă
Unde Dumnezeu gasesc angajatii astia??? Praf, efectiv niste nulitati! Rușine!
Alexandru Radu
Alexandru Radu2 ani în urmă
Întreruperi zilnice, call center inutil, înregistrează semnalările și nu trimit nicio comunicare de remediere sau intervenție. Unele întreruperi parcă sunt planificate la oră fixă. Răspunsul "tehnicianului" care m-a sunat o singură dată a fost că e vreme rea, că se fac branșări la casele din zonă și că trec cabluri prin pădure.
Cirimbei Petrica-Ionut
Cirimbei Petrica-Ionut2 ani în urmă
Mizerabili. Nu se anunță lucrările înainte, sun la ei si imi zice o sictirită că trebuia sa fiu anunțat, ii răspund ca nu am fost si cu o scârbă nemaipomenită in voce spune "foarte rau" si închide.
Leonidas Rados
Leonidas Rados2 ani în urmă
Au șoferi nesimțiți și inconștienți. Unul a depășit tocmai unde era semn cu depășirea interzisa, cu pericol mare de accident. Ar trebui concediat.
Ovidiu Andrioae
Ovidiu Andrioae2 ani în urmă
As vrea sa dau -5 stele, la firma asta lucreaza oameni nesimtit care nu au respect pentru oameni.
Mihai Ceobanu
Mihai Ceobanu2 ani în urmă
Pe data de 3.02.2022 în Mircea pe Srt. Cerna nr.9 Bl.A16 au venit să citească contorul la curent. L-am rugat să-și pună masca că intra în casă la mine în ideea că umblă din casă în casă și poate transmite virusul peste tot și tocmai ieșisem din carantină. A refuzat cu un limbaj răstit și arogant ! Îi angajați pe șpagă ?
Ovidiu craciun
Ovidiu craciun2 ani în urmă
Cel puțin 80 de întreruperi ale furnizării de curent, în decurs de 30min. Au fost și 10 întreruperi în decurs de un minut, de parca un angajat supracalificat al acestui unicorn al economiei românești, șiar fi bătut joc intenționat de aparatura electrica și banii clienților.
Nu sunt expert în domeniu, dar pentru numele lui Dumnezeu, opriți complet alimentarea, remediați, verificați, și ulterior dați drumul alimentarii la clienți. Pot veni personal sa va explic bunul simt și metode simple de rezolvare a problemelor. Pot tine și un training de respect fata de munca ce o desfășurați în prezent într-o mare bătaie de joc fata de voi înșivă.
Locații recomandate