/Iasi/Serviciu de instalare electrica

Selgros

Șos. Nicolina nr. 57A, Iași 700711, România

Selgros
Serviciu de instalare electrica
4.2
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HMF+2Q Iași, România
+40 232 306 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Bogdan Potolinca
Bogdan Potolinca2 ani în urmă
Daca nu cumpărați marfa En-Gros, nu se merita sa veniți. Preturi mult mai mari decât la discounterii clasici precum Lidl sau Kaufland, și chiar mai mari decât Mega Image.
Ioana Anca
Ioana Anca2 ani în urmă
În mare e un magazin ok, dar nu găsești tot ce îți dorești, produsele sunt în foarte mare dezordine. Nu e chiar pe gustul meu!
Top One Videos
Top One Videos2 ani în urmă
PRETUL UNEI BATERII AUTO LA RAFT ESTE DE 400 LEI IAR LA CASA TI SE CER 440 LEI, CEI 40 LEI IN PLUS II PRIMESTI INAPOI DOAR DUPA CE RETURNEZI BATERIA VECHE.

DACA AM DOAR 400 LEI LA MINE SI IMI DAU SEAMA CA MA INCADREZ..DE CE FACETI ACEASTA TIGANIE? CA SA MA TREZESC CU SURPRIZE LA CASA?

LA MARII FURNIZORI SCRIE CLAR PRETUL UNEI BATERII AUTO SI ACELA ESTE PRETUL PE CARE TREBUIE SA IL PLATESTI..SEPARAT DACA RETURNEZI BATERIA VECHE MAI PRIMESTI CEVA PE EA.
Lupul Carpatin
Lupul Carpatin2 ani în urmă
Am cumparat recent biscuiti Mr Krunc bio.
Mai aveau 1 saptamana pana la data expirarii..
Totusi biscuiti ambalati in vid in pungi de aluminiu stiu ca tin pana la 6 luni.
Tratam romanii ca pe cetateni de mana a 2 a Selgros?
Razvan Rotaru
Razvan Rotaru2 ani în urmă
Un singur cuvânt: jalnici!! Au cele 4 personaje din desenul spidey and his amazing friends .. cel negru cu prețul la casa corect dp descrierea de la raft! Spiderman clasic și ghost ( fetita păianjen) surprize surprize la casa îți zice 149 bucata!!! Furtul cel mai mare este ca cele 2 produse ( din setul cu păianjenul si prietenii) la casa vin scanate și recunoscute cu descrierea unei cu toate alta jucărie!!! Cea cu spiderman bene flex la adevărată suma de 150 de lei!!!! În momentul în care cer explicații și sa mi se vanda produsele la prețul lor corect adic a79.. au insistat ca eu sunt nebun și prețul este cel de pe raft... ( cu descrierea gresita) maine voi face plângere la protecția consumatorului... ca axum încerc sa îmi liniștesc copilul din plâns!
Elena Negru
Elena Negru2 ani în urmă
Gama de produse larga ,pe gustul și necesitățile tuturor!
LVP
LVP2 ani în urmă
As da minus 5 stele daca s-ar putea. Un magazin cu cea mai proasta filosofie. Că sa cumperi din magazin ai nevoie de o legitimație obligatorie pe care sa o arăți la casa. Alo, am intrat într-un magazin, nu in alta țară!!! La casa dacă dorești factură îți spun că nu se poate că legitimația nu permite așa ceva? What? Ce treabă are legitimația mea cu faptul că doresc o factura la produsele de papetărie cumpărate? În orice alt magazin îți fac factura in 2 minute pe baza datelor firmei....aici nu, se cer actele firmei? Ce? 😂😂
Stați departe de magazinele Selgros, nu oferă nimic nou oricum, preturile sunt că în alt hipermarket.
Gabriel Pindaru
Gabriel Pindaru2 ani în urmă
Sunt anumite prețui la raft și când ajungi la casă sunt alte preturi, angajații sunt cei mai sictiriti
Locații recomandate