/Hunedoara/Serviciu de instalare electrica

INSTANT INTERNATIONAL SRL

Strada 1 Decembrie 29, Simeria 335900, România

INSTANT INTERNATIONAL SRL
Serviciu de instalare electrica
4.4
328 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R2X5+9M Simeria, România
+40 254 263 216
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rus ovidiu
Rus ovidiu2 ani în urmă
Nu recomand,,, feriti-va de probleme și dureri de cap. Patronul firmei își urmărește câștigurile instant și 24/7. Vorbește urat cu clienții și închide telefonul în nas.
Garanția înseamnă câștig pentru dansul probleme pentru client.
Marius cires
Marius cires2 ani în urmă
Amabilitate. Marfa este diversificata. Preturile sunt bune. Mai trebuie lucrat la modul de aranjarea marfii.
Catalin Brutus
Catalin Brutus2 ani în urmă
Un magazin bine aprovizionat & cu personal pe măsură! Recomand
Mioara sipos
Mioara sipos2 ani în urmă
foarte frumos aprovizionat magazinul, produsele sunt foarte aproape de client asa incat le poti vedea foarte repede, iar angajatii par ca se inteleg foarte frumos intrei ei, se ajuta intre ei si sunt foarte operativi din acest motiv. Bravo celor ce au alcatuit acest colectiv frumos!
Dana Nonos
Dana Nonos2 ani în urmă
Un magazin util cu tot ce îți dorești articole de casă și pentru casă
Alin vasiliniuc
Alin vasiliniuc2 ani în urmă
Un magazin cu oameni foarte bine pregatiti, gata sa iti ofere informatii despre produse. Oameni profesionisti!
Alin Budulan
Alin Budulan2 ani în urmă
Nu recomand. Patronul este un oportunist dornic numai de castiguri usoare. Totul e roz pana la garantie care este numai contra-cost.Are tarif de "constatare" la garantie! Un om de nimic. Pacat ca angajatii sunt ok, dar patronul e o nulitate.
Sandu R. Pantia
Sandu R. Pantia2 ani în urmă
Nu recomand!!! Acum câteva zile am apelat la aceasta firma " renumita" pentru achiziția unei centrale pe gaz pentru un apartament cu 3 camere și am solicitat și montaj.
După ce că prețul din devizul deloc explicit a fost destul de exagerat in urma unei negocieri am obținut o " reducere" și partea patronului (care are impresia că în jurul lui se învârte pământul, un om fără scrupule, un rob al banului), o reducere fictivă care mi-a fost data de acesta prin reducerea cantității și calității materialelor, că să nu mai vorbesc de adaosul comercial practicat!
Cat despre montaj după ce că manopera a fost 2200 cu TVA la 5 calorifere și o centrala, parca a fost făcut de un cârpaci care înainte de a veni la mine a mai reușit să monteze o centrala, deși a fost atenționat de "soare" că sunt un client pretențios și... Pot dovedi cu fotografi care pot dovedi veridicitatea celor spuse de mine! Nu recomand!!! Căutați alte firme că să nu o luați în pretenții că mine! Azi la doar 3 zile de la punerea în functiune a centralei observ cu stupoare că la instalația care alimentează caloriferul din camera mica sunt scăpări de presiune și implicit de apa, ceea ce mă determină să fac o plângere la ANPC. și chiar o plângere penală pentru înșelăciune. Sfatul meu este să fiți cu băgare de seamă și să vă gândiți de doua ori, cum se spune, înainte de a apela la SC INSTANT INTERNATIONAL SRL patronata de AVRAM IANCU un om lipsit de morală, dar care poartă numele unui adevărat român. Pentru detalii pot fi contactat.
Locații recomandate