/Giurgiu/Serviciu de instalare electrica

Reparatii Aer Conditionat

Reparatii Aer Conditionat
Serviciu de instalare electrica
4
64 recenzii
8 comentarii
+40 769 191 361
reparatii-aer-conditionat-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Mihăilescu
Raluca Mihăilescu2 ani în urmă
Au mintit ca nu este freon in aerul conditionat refuzand sa faca verificarea in fata mea pentru a-mi demonsta lipsa freonului. Au refuzat sa isi faca treaba pentru care au venit. Despre punctualitate nu mai discutam, am dovada apelurilor, trebuiau sa ajunga la 13-14, au ajuns la 16
John doe
John doe2 ani în urmă
Am facut o programare ieri, si astazi au venit, spre deosebire de alte 2 persoane cu care am vorbit si reprogramat si tot nu au mai venit. Aparatul scotea un zgomot, care nu a fost reparat in totalitate pentru ca sau rupt parti din carcasa aparatului, si nu se putea face mai mult. Totusi aparatul nu mai scoate zgomotele de dinainte de reparatie.
O sa mai apelez la baietii de aici daca o sa mai am nevoie.
Mirel F
Mirel F4 ani în urmă
Un service bun de reparatii aer conditionat unde cei care iti calcă pragul sunt instruiți si cunosc meserie tata. Nota 10 cu felicitări!
Mara Dane
Mara Dane2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si punctualitate, nu pot vorbii despre calitatea serviciilor pentru ca nu au ajuns pana la mine acasa.

Pe data de 04.08.20 i am contactat la numarul mentionat pe site, mi-a raspuns un domn, si am stabilit cu dansul sa vina pentru verificarea AC-ului, a doua zi la ora 13.

Urmatoarea zi, 05.08.20, dupa ce nu s au prezentat la ora 13, fara sa anunte, i-am contactat la ora 13 50 fara niciun raspuns si inca odata la ora 14 si 10, la fel, fara niciun raspuns.

I am informat printr un mesaj ca nu mai doresc serviciile dansilor si abia atunci mi s-a raspuns, nu foarte profesional: cum doresc, ei erau in drum spre mine, dar anulam.

Nu stiu daca cele mentionate mai sus sunt ceva obisnuit, dar aceasta a fost experienta mea si m-a facut sa ma indrept spre alti mesteri.

Intre timp am contactat pe altcinceva, care s-a rezentat la ora la care am stabilit si mi-a rezolvat problema.
Nicolae Radu
Nicolae Radu2 ani în urmă
Am sunat, am intrebat daca imi poate repara aerul, m-a intrebat ce aer e, mi-a zis ca ma poate programa abia peste doua saptamani si l-am intrebat cat m-ar costa totusi o incarcare, fiind primul pe care l-am contactat nu aveam idee de pret. raspuns: "pai sa-ti zic 100 lei, sa-ti zic 500 lei?", eu:"doar cu aproximatie ca nu stiu" raspuns "hai ca pui prea multe intrebari" si-mi inchide telefonul. Cine sta la coada la nimicul acesta, de are timp abia peste doua saptamani?
Catalin Adam
Catalin Adam2 ani în urmă
Pentru că sunt întrebat după 1 an de ce am oferit 1 steluță ca review, ofer si explicatia aferenta: am sunat la numărul afisat (numar afisat acum 1 an, nu stiu daca mai e acelasi) si, desi programul afisat pe contul Google My Business preciza ca ar fi trebuit sa lucreze in ziua respectiva si la ora respectiva, mi s-a spus ca nu lucreaza si mi s-a inchis telefonul. Atat. "Nu lucram azi". Cam la fel cum s-a procedat si acum cand, dupa 1 an de zile, sunt intrebat daca am dat review pentru ca "ne plictisim". Superb! 😊 P.S. nu ne plictisim.
Tulic flaviu
Tulic flaviu2 ani în urmă
A venit vineri la mine, au curatat aparatyl de aer conditionat, si au spus ca trebuie bagat freon. Au spus ca aparatul avea 1.5 bari din 10 bari cat trebuia ai capacul/valva de la portul de servizare erau deafacute. Nu am comentat nimic au facut treaba si au spus sa il las 30 de minute seschis la 17 grade sa nu se opreasca compresorul de afara. Am lasat toata ziua aparatul pornit. De vineri merge aproape nonstop, in casa cu el oprit sunt 27 de grade cu el pornit si cu termostatul de masurare la 3 metri de el in aceasi camera nu scade temperatura sub 25 de grade. Cand am sunat sa le spun ca ceva nu este ok au inceput sa zica ca aparatul atat poate si ca sunt absurd eu. Aparatul il am de 3 ani si pana sa faca acum probleme in 30 de minute pe 17 grade la treapta maxima de ventilatie iti clantaneau dinti in gura in 30 de minute. Vedeti sa nu va tepuiti si voi ca mine.
Update: aparatul intern a fost desfacut si curatat de alta firma a fost nevoie de o desfacere aproape integrala a aparatului pentru a ajunge la palele roturului(ventilatorului) care erau super murdare si din aceasta cauza aparatul nu racea a fost nevoie de abur sub presiune 5 bari si solutie speciala de curatare pentru a rezolva problema, pe lang asta aparatul avea prea mult freon cu 400g mai mult decat era nevoie, aparatul avea nevoie in total de 800g de freon si avea 1200g din cauza asta compresorul nu pleca la mai mult de 1500 rotatii si nu putea circula freonul la presiunea necesara pt a face schimbul de caldura. Dupa cum ziceam nu apelati la ei sunt pusi doar pe japca si nu stiu ce fac. Au luat 350 de lei de la mine fara a da factura fara a da bon fiscal si fara a rezolva problema.
Anca G
Anca G2 ani în urmă
Tocmai ce am sunat la acest numar de telefon si am intrebat daca lucreaza astazi. Au inchis apelul direct, desi programul afisat specifica ca au program astazi.

Edit: am fost sunata inapoi acum si respectivul domn insista ca apelul s-a intrerupt deoarece se afla la un subsol. Nu voi sterge recenzia, deoarece tot mi se pare extrem de neprofesionalist faptul ca am fost sunata doar din cauza recenziei lasate. Eu una consider ca ar fi trebuit sa primesc macar un mesaj daca apelul, intr-adevar, s-a intrerupt.
Locații recomandate