/Giurgiu/Serviciu de instalare electrica

Flanco

Complex Kaufland, Bulevardul București 156, Giurgiu 080047, România

Flanco
Serviciu de instalare electrica
4.1
227 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WX7C+H9 Giurgiu, România
+40 246 210 066
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Vlad Valentin
Vlad Valentin2 ani în urmă
Am platit dublu față de magazinul online pentru un mouse, frumos nu ?!
Iulian sirbu
Iulian sirbu2 ani în urmă
Magazinul preferat pt. Electonice
Cornelia nidelea
Cornelia nidelea2 ani în urmă
Of...... Din cauza certificatului verde( al vaccinului) am întâmpinat unele probleme. Dar personalul drăguț, ne-a servit dinușă! Am luat produsele din ușă. Asta e dacă asa sunt regulile. În rest a fost ok. 👍
Dumitrescu Sorin
Dumitrescu Sorin2 ani în urmă
Produse cu preț relativ ridicat față de concurența directă. Prețurile promoționale nu sunt afișate, ceea ce induce cumpărătorul în eroare. Personalul magazinului (cam cinci sau șase persoane chiar) din păcate nu este orientat spre client, este mai degrabă reactiv, decât proactiv. Trebuie să îi rogi de cel puțin trei ori să vină să te îndrume, dacă este nevoie. În cazul în care soliciți produsul la prețul promoțional (afișat online ca fiind valabil și în magazine) sau ai un cod de reducere, apar discuții de genul "să verificăm dacă funcționează codul, reducerea e doar online, nu credem că se poate, sau vă ajut eu, ca și cum ar fi o favoare. Din păcate sunt în mult în urmă la capitolul customer centricity. Nu vad un motiv real pentru a cumpăra de aici.
Emilia Dumitrescu
Emilia Dumitrescu2 ani în urmă
Personalul nu este promt, de 3 ori i- am chemat sa vina să îmi aducă un produs care vroiam să îl cumpăr,incearca să te prosteasca in fața.Nu recomand ,sigur nu mai cumpăr nimic de la ei.
Paul Marian
Paul Marian2 ani în urmă
Angajați lasă de dorit,le cer scuze că i-am deranjat de la cafea și de la birfa la care erau antrenați!Prefer sa merg la concurenta,chiar daca produsul pe care vreau sal achiziționez este mai scump!
Dracu_SRL
Dracu_SRL2 ani în urmă
Gama de produse nu este diversa, reducerile sunt minimale, creditele sunt duplicitare. Angajații sunt prietenoși si ajutători, magazinul este amplasat logic produsele sunt usor da găsit, preturile sunt explicite dar piperate comparativ cu alte produse, totusi serviciile "gratuite" (transport, punere in functiune, depanare) se compenseaza in pretul ridicat al produsului. Per total 3 stele datorita angajaților, magazin de ultima instanță.
George Chitescu
George Chitescu2 ani în urmă
Mama mea a fost sa cumpere o tableta de la Flanco, la recomandarea unui angajat a cumparat o tableta lenovo a8-50 care se mișcă execrabil, încărcătorul ei original era spart asa ca a primit un încărcător xiaomi de Anglia. Am încercat s-o schimb cu una mai scumpa dar nu m-au refuzat pe motiv ca au trecut 14zile. Nu recomand acest magazin, profita de oamenii atehnici și le vând produse supraevaluate.
Locații recomandate