/Giurgiu/Serviciu de instalare electrica

Inspectoratul de Poliție Județean

Bulevardul C.F.R. 9, Giurgiu 080127, România

Inspectoratul de Poliție Județean
Serviciu de instalare electrica
3.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VXV7+XQ Giurgiu, România
+40 246 207 212
gr.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Zirna Marian
Zirna Marian4 ani în urmă
Petre Tudor
Petre Tudor5 ani în urmă
Cosmin Banciu
Cosmin Banciu6 ani în urmă
Persoana de la informatii mi-a inchis telefonul in nas fara nici un buna ziua...
In schimb cei de la rutiera vorbesc frumos si m-au salvat de un drum pana la Giurgiu, am rezolvat reducerea suspendarii permisului pe e-mail si prin telefon.
Marian Constantin
Marian Constantin6 ani în urmă
Învățați pe cei de la serviciul rutier sa vorbeasca frumos la telefon atit ofițerii cît și secretara .sunt platiti din bani publici si nu sunt mai presus de nimic si nimeni dacă poarta haina militara
Agnes Semmelweis
Agnes Semmelweis6 ani în urmă
(Tradus de Google) Avem o datorie de recunoștință față de ofițerul de poliție care știa oarecare engleză și a încercat să afle pe propriul telefon mobil unde se poate plăti o amendă rapidă către un ne-român, dar un cetățean al UE. Adevărat, m-a trimis în 3 locații din oraș, dar am văzut că vrea să ajute, dar nu avea suficiente informații. Oricine este implicat într-un caz similar poate plăti în ANAF, care este mai puțin de 3 minute pe jos, la sensul giratoriu!

(Original)
Köszönettel tartozunk annak a rendőrnek, aki némileg tudott angolul, és a saját mobiltelefonján próbálta kideríteni, hol lehetne nem román de EU-s állampolgárnak a gyorshajtási bírságot befizetni. Igaz, hogy a városban 3 helyre is elküldött, de úgy láttuk hogy segíteni akar, csak nincs elég információja. Aki hasonló ügyben érintett: az ANAF-ban lehet befizetni ami innem gyalog 3 percre van, a körforgalomnál!
Graure Bogdan
Graure Bogdan7 ani în urmă
Iuliana dana ciochina
Iuliana dana ciochina2 ani în urmă
Multumim IPJ GIURGIU si POLITIEI DIN COMUNA GAUJANI pt implicarea si rezolvarea rapidă a cazului de spargere vulcanizarea din satul Pietrisu si pt recuperarea in totalitate a bunurilor furate.SUNTETI CEI MAI BUNI SI EFICIENȚI
Nepotufitze
Nepotufitze2 ani în urmă
Poate raspunde cineva si la numarul de telefon
Locații recomandate