/Galati/Serviciu de instalare electrica

Apa Canal

Strada Constantin Brâncoveanu 2, Galați 800058, România

Apa Canal
Serviciu de instalare electrica
1.8
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HW+M4 Galați, România
+40 236 473 380
apa-canal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marry
Marry2 ani în urmă
Cea mai incompetenta institutie posibila. Cred ca am fost la ei de mai multe ori ca la supermarket, si nu se rezolva nimic. Nu am cuvinte sa explic, ptr ca nu pot crede ca astfel de oameni isi iau salarii ptr nimic. Astept o factura de 2 luni iar ei imi spun ca nu sunt la ei in sistem, asta dupa ce am facut un contrat si mi- au montat si apometru. Jalnici ce sa mai.... Nu am cuvinte !!!!
PunisherQQ
PunisherQQ2 ani în urmă
Se opreşte apa de 3-4 ori pe lună iar când revine, curge cu pământ, eu nu inţeleg, când au de făcut lucrări, nu trebuie să respecte şi ei nişte norme? dau drumul aşa cu noroi la apă? Trebuie să schimb filtrul de la centrală de 2 ori pe lună, nişte jeguri ordinare.
Ioana banea
Ioana banea2 ani în urmă
Bună seara! Serviciile de la Apă Canal,sunt într-adevăr jalnice ,după cum văd ,sunt și alte persoane nemulțumite.Am făcut și câteva sesizări dar degeaba.Aceeasi apa cu rugina și la Independenta.Ne omoară cu bună știință.Iar daca nu plătești factura,imediat ,vin si ți-o taie.RUSINEEEEE!
Liliana Dragan
Liliana Dragan2 ani în urmă
5.08.2021, ora 15:50 -Apa cu rugină ,noroi și cu un miros oribil este ce ne distribuiți dumneavoastră la Tecuci și noi plătim. Cât vă mai bateți joc de noi?
Adrian Ambrose
Adrian Ambrose2 ani în urmă
În anul 2021 și bănuind că aveți un întreg compartiment IT (plătit pe o ,, gălăgie" de bani) nu sunteți în stare să faceți o postare în timp real în momentul în care sistați apa.....azi 10.08.2021 aceiași poveste ..apa oprită fără nici un anunț..bravo vouă.. sunteți cei ,,mai buni"..
Ion Bularda
Ion Bularda2 ani în urmă
Capacul de la canalizare din micro 19 Bloc M 2 ,deteriorat de peste o lună,posibil chilipir pentru comercianții de fer vechi. Plus că întră mizerie în canalizare (după care este nevoie de multă muncă fizică.
Ciabs S
Ciabs S2 ani în urmă
Se pare ca angajații își fac programul dupa bunul plac. Scrie mare ca e program pana la 16 si cand am ajuns la ora 15 ei deja erau spre casa. Ca sa nu mai zic de cel de la paza. Răspunsul domnului la întrebarea mea :" Acum ce facem? Cine îmi rezolva problema", a fost :" Nu stiu doamna, faceti ce vreți, sesizare, ce vreți dumneavoastră, acolo e biroul, dar mâine ca azi e inchis ".
Formatia Nasa si Fina din Galati
Formatia Nasa si Fina din Galati2 ani în urmă
Sunteți de toată jena! Se pare că nu sunt singura nemulțumită. Vă bateți joc de noi cu nerușinare! Locuiesc in mc.13b.V-am adus la cunoștință situația de nenumărate ori și se pare că nu vă pasă de problemele cu care ne confruntăm. Ne stricăm centralele din cauza nepăsării voastre. Nu înțeleg cum e posibil,ca noaptea,când consumul de apă e redus,noi să nu avem presiune la apă,fapt care duce la scăderea presiunii la centrală și automat nu mai încălzește apa. Am crezut că e o problemă de moment,de cateva zile,însă s-a transformat în obișnuință. Cine vă dă dreptul să vă bateți joc de banii și lucrurile noastre?
Am sesizare făcută la voi,cu nr.de înregistrare și cred că meritați sa vă dăm în judecată pentru bataia de joc la care ne supuneți. Nu e treaba nimanui la ce oră vreau eu să mă spăl. Cât să vă mai suportăm procedurile acestea batjocuritoare,în ideea că nu avem ce face și sunteți singurul prestator în acest sens? Când și cine ne rezolvă problema cu care de vreo 2 săptămâni ne confruntăm? Nu meritați nici banii, nici respectul nostru.👎👎👎👎👎👎
Locații recomandate