/Galati/Serviciu de instalare electrica

STIALMET S.R.L.

Drumul de Centură 2, Galați 800259, România

STIALMET S.R.L.
Serviciu de instalare electrica
4.4
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2R4+3X Galați, România
+40 236 310 015
stialmet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tiberiu Juganaru
Tiberiu Juganaru2 ani în urmă
Sunt profesionisti. Proceduri simple si clare pentru toata lumea, diversitate de produse si calitati.
Dorin-Iulian Chiracu
Dorin-Iulian Chiracu2 ani în urmă
Profesionalism si promptitudine pe tot parcursul colaborarii. Hats off ;)
Skynet Gya
Skynet Gya5 ani în urmă
NESERIOSI ! IN 2017 am facut o comanda de geam pvc tripan stejar auriu pentru dormitor. La fix 1 an de zile geamul meu tripan s-a fisurat, si aceasta fisura se marea zilnic. Am sunat la ei pentru le explica situatia pentru ca avean garantie ! Dupa 6 zile a venit cineva sa constate si aceasta a zis ca este o problema de fabrica, si ca dureaza 7 zile maxim pana va veni cu noua sticla. Au trecut 9 zile si tot nu a venit careva sa imi schimbe sticla ! NU RECOMAND ! NESERIOSI ! PLANGERE OPC !!
I M
I M5 ani în urmă
Cer bani pentru tăierea cornierului vechi, apoi pentru ca să-l scoată din apartament.
Lasă lucrarea neterminată, astfel a trebuit să căutăm un profil prin oraș pentru a face cum trebuie îmbinările la interior, fiindcă dânșii au refuzat să ne ofere contra cost unul.
Fabrica de termopane este degeaba. Continuați să lucrați b2b, că b2c nu este de voi.
Constantin Serbu
Constantin Serbu5 ani în urmă
Skynet Gia :Doresc in viitorul apropiat sa colaborez cu aceasta societate, fiindu-mi recomandata de un amic, asadar, m-am uitat pe recenziile D-voastra si am constatat ca altele va sunt problemele!
ROBERT DUMITRASCU
ROBERT DUMITRASCU6 ani în urmă
RECOMAND !!! O tamplarie de calitate si frumoasa ca si estetic, am comandat Rehau wenghe cu manere si balamale argintii ARATA SUPER !
Octavian Raduna
Octavian Raduna6 ani în urmă
Tamplaria si sticla termopan este de o calitate net superioara fata de restul de pe piata! Montatorii tineri dar profesionisti, foarte repede si de calitate!! Mi-au fost montate intr-o zi la casa 13 ferestre cu rulouri si 9 usi !!! Mi-au fost recomandati ca si firma si am fost foarte multumit !!! Ca durata a fost un pic mai mult, am stat 2 saptamani dar sa meritat ! Am inteles ca sunt foarte aglomerati si inteleg si de ce ! Recomand cu incredere !
Florin bargaoanu
Florin bargaoanu2 ani în urmă
Evitati magazinul din doja,in special pe doamna in varsta,ca incearca sa va traga in teapa..ba uita sa puna un profil,ba uita sa puna un set de role.Ba li se pare ca daca usa culisanta face zgomot si se inchide greu ca e normal..Concluzia este sa evitati magazinu din doja in special sa faceti comanda la ea..Numai cu reclamatie la sefa ei mare am putut sa rezolv o parte din probleme..
Locații recomandate