/Dolj/Serviciu de instalare electrica

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară

Strada C. S. Nicolaescu Plopșor 4, Craiova 200733, România

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară
Serviciu de instalare electrica
3.3
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q8W+HC Craiova, România
+40 251 418 018
ocpidolj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Tepes
Florin Tepes2 ani în urmă
Sunteți praf! Emiteti hârtii care conțin date din alta speță, combinate cu problema omului astfel încât nu se mai înțelege nimic Când vi se aduce la cunostiinta treaba asta o luați ca pe ceva banal, ceva de genul: "a, nu a văzut ala când a listat". Un lucru care m-a șocat este ca sunteți mai presus de o decizie judecătorească! Ceva de vis!!! Te judeci n! ani, te duci cu hotărârea la ei, și surpriza!! Nu o aplica ca nu vor mușchi lor! 😏 Made în RO!🤣🤣
Andreea Serban
Andreea Serban2 ani în urmă
Comunicare foarte bună și extrem de amabila cu doamna de la telefonul instituției. Am rămas plăcut impresionată.
Nicu vaduva
Nicu vaduva2 ani în urmă
Funcționari de aici sunt foarte respingători ,și plictisiți după ce ne tin la ușă,înarmați va cu multa răbdare,un domn a luat distonocalm,că să poată facă față ...
Emil Ciocirlan
Emil Ciocirlan4 ani în urmă
Pentru extras de informare carte funciară se așteaptă cu bon de ordine și cu o cerere pe care o completezi anterior obții acest document. Taxa de eliberare pe care o plătești la ghișeu este de 25 lei.
Crim Comis
Crim Comis4 ani în urmă
Rigiditate si raceala a personalului si a unor sefi care nu inteleg ca noi cetatenii avem uneori urgente, sau pur si simplu nu avem pregatirea de specialitate respectiva.
Neatu Elena
Neatu Elena5 ani în urmă
Poate se sesizeaza cineva din conducere si actualizeaza numerele de telefon. La toate numerele afisate nu se poate lua legatura cu nimeni "apel esuat". Mai am sa sun la purtatorul de cuvant! Are sens???? Ce fac daca nu vreau sa dau nicio stea???? Nu posteaza recenzia. E corect? Bifez una, dar sa stiti ca este doar pentru a putea posta.
Valy Balaci
Valy Balaci5 ani în urmă
Gust amar, nu stiu de capul lor. Nu respecta termenele. Plata am facut de 2 ori si stau, astept de cca o ora. Sper sa nu mai am nevoie de ei dar cred ca nu ii pot ocolii in viitor.
Eugen Ene
Eugen Ene2 ani în urmă
Văd că aici scrie „DESCHS", însă acum 15 minute nu am fost lăsat să intru pentru a depune cerere în vederea obținerii unei copii de coordonate stereo70. Ori este deschis doar așa să vă luați salariile? Urgențele noastre nu contează pentru voi ? Rușine !
Locații recomandate