/Dambovita/Serviciu de instalare electrica

Reparatii Instalatii Electrice bucuresti

Reparatii Instalatii Electrice bucuresti
Serviciu de instalare electrica
4.9
70 recenzii
8 comentarii
+40 740 983 312
reparatii-instalatii-electrice.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Dragan
Teodora Dragan4 ani în urmă
Am schimbat un intrerupator de 2 ori,pentru ca prima data am apelat la un 'electrician' (Serban Marius)care nu era de meserie si IMI PALPAIAU TOATE BECURILE in casa din cauza intrerupatorului pus prost! Dar am avut norocul a doua oara si am gasit un ADEVARAT electrician care isi merita banii si rezolva rapid problema! Il recomand cu incredere pe Domnul Costel!(sper ca am retinut bine numele)
Rodica Patrolea
Rodica Patrolea4 ani în urmă
Neseriozitate totala. L-am așteptat 2 zile, când a spus ca vine. Nici măcar bunul simt nu a avut sa ma anunțe ca nu vine, ca nu poate, ca nu vrea o intervenție probabil mică pentru el. Bătaie de joc la adresa clienților. Acum probabil are prea mulți clienți?!?!
Madalin Staicu
Madalin Staicu5 ani în urmă
Foarte multumit de rezultat. Seriozitate, promptitudine si profesionalism. Recomand cu incredere.
Sorina alina Nutu
Sorina alina Nutu5 ani în urmă
De la prima colaborare am fost impresionata de aceasta echipa: profesionalism, lucrare bine executata, timp de lucru respectat.
Sunt printre putinii meseriasi cu care am colaborat pe care ii recomand mai departe cu toata increderea.
Patrascioiu Petrut
Patrascioiu Petrut5 ani în urmă
Am apelat de mai multe ori la aceasta firma, fiind administrator la o asociatie de proprietari ,fiindu-mi recomandata de o colega de breasla! Am fost foarte multumiti, pentru ca lucrarile au fost de foarte buna calitate, cu termenele de executie promise , respectate. Cand gasesti o firma serioasa cum este aceasta care face lucrari de calitate , practic te "abonezi" la serviciile ei cand ai nevoie si nu mai cauti alta!
Tig Razvan
Tig Razvan5 ani în urmă
Intamplator l-am intalnit, dar s-a dovedit a fi un profesionist in domeniu si din prima secunda am avut incredere in calitatea serviciilor. Termenul de executie al lucrarii a foat respectat si din punct de vedere financiar accesibil.
Recomand cu incredere echipa!
Ovidiu Crisan
Ovidiu Crisan5 ani în urmă
Am renovat un apartament de 2 camere, inclusiv partea electrica in totalitate, care a durat 4 zile. Tabloul electric foarte bine executat, cu 10 circuite separate, fara a intampina ulterior supraincarcarea sigurantelor. Profesionalism, bun-simt si simt de raspundere. RECOMAND!
Catalin Balan
Catalin Balan2 ani în urmă
Din cauza RDS-ului a trebuit sa trag o priza din panoul electric. Am sunat ieri si astazi a fost si montata. Rapiditate, calitate buna si profesionalism sunt cateva din calitatile care il recomanda.
Locații recomandate