/Dambovita/Serviciu de instalare electrica

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE-DÂMBOVIȚA S.A.

Bulevardul Ion Constantin Brătianu 50, Târgoviște, România

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE-DÂMBOVIȚA S.A.
Serviciu de instalare electrica
1.4
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WF89+WC Târgoviște, România
+40 245 631 824
catd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stanciu Bogdan
Stanciu Bogdan2 ani în urmă
Compania asta ar trebui să se numească Compania de Lipsă a apei. Vrei senzații tari? Ce safari în Africa,rafting sau bungee jumping. Încearcă să faci un duș într-o seara de toamnă la Târgoviște. In două din cinci cazuri apuci să te și clătești. Sau nu...
Andrei Pierre De Luca
Andrei Pierre De Luca2 ani în urmă
In anumite zone ofera apa cu portia, din 2 in 2 zile, cateva ore pe zi, mai rau ca inainte de 1989. Toata tara e sub inundatii si la Compania de apa Targoviste e seceta.
Probabil ca cetatenii consumatori si platitori de apa sunt la mijloc intr-o disputa politica. Directorul companiei si primarul din comuna Bezdead nu sunt din acelasi partid?
Probabil ca nu.
ME
ME2 ani în urmă
Lipsește apa cu desăvârșire fără absolut niciun anunț, este atribuită vina întotdeauna scăderii de tensiune deci companiei Electrica Furnizare, centralinista de la call center după ce am explicat problema, îmi-a spus să-mi fac puț sau să pun apă într-o găleată, sub orice critică..
Roxy 86
Roxy 862 ani în urmă
Zero barat si nici pe ala nu îl meritati
Pe căldura asta sa opriți apa este strigător la cer!
Numai in romania vezi incompetenți,sunt sătulă de tot ce se întîmplă în țară asta!
Vai de noi ce se va mai întâmpla....
Anastasia Mud
Anastasia Mud2 ani în urmă
Aberant. Compania spune tuturor ca nu este presiunea in aninoasa pentru ca toată lumea folosește apa, și nu mai este presiune și te trezești la ora 2:30
noaptea oricum fără apa. Cine o folosește asa de mult la ora asta???????!!?!?!?!?!
Mike
Mike2 ani în urmă
Suntem lasati fara apa fara absolut nici un preaviz , este absolut incredibil si faptul ca nu ne este oferita nici o explicatie rezonabila , nici un fel de asistenta , in schimb rarele momente in care ni se raspunde de la centrala, persoanele se adreseaza cu un ton nepotrivit sfatuindu-ne sa vindem proprietatea si sa ne mutam in oras , sau chiar sa ne construim un put.
Ramona Dima
Ramona Dima2 ani în urmă
În 2021 localitatea Lucieni iar nu are apa!Cei de la Compania de apa au pus interval orar cu apa oprita.Mai exact 00:00-5:00 și 08:00-17:00.Dar ce crede-ti?nici în afara intervalului orar nu avem apa....avem maxim o jumătate de ora toată ziua!Bataie de joc mai ales pe caldura asta!Și numerele de telefon au fost blocate pentru a nu fi sunați!
Huuuuuuuu ...nici măcar o stea nu meritați!
Marius Cristian Balaceanu
Marius Cristian Balaceanu2 ani în urmă
In sfarsit in 2020 au reparat si ei portalul ca sa dau citirea pe net si sa platesc.
Dupa ce ca a tinut atat de mult sa faca asta, site-ul e o mizerie facuta la misto. Pana si un om fara experienta ar fi in stare sa faca un site care nu arata si functioneaza ca si cum ar fi facut de Elena Ceausescu.
Serios acum, ii trage cineva la raspundere pentru site-ul ala de maxim 2000 euro pe care sigur a dat 2 milioane de euro?
Am incercat sa caut cat a dat pe el dar au pastrat cat se poate de ascuns acest detaliu, deci probabil e chiar 200 milioane.
O mizerie de companie pentru o mizerie de oras care a ajuns Targovistea.
De la capitala a ajuns o groapa de gunoi plina de magazine si prostie.
PS: mai are rost sa vorbesc de dinozaurii care lucreaza la Compania de Apa? Oameni de nu sunt in stare sa comunice informatii de baza dar noi avem pretentii sa foloseca tehnologia de baza.
Locații recomandate