/Cluj/Serviciu de instalare electrica

MRB Electric

Piața Ștefan cel Mare Nr. 4, Cluj-Napoca 400000, România

MRB Electric
Serviciu de instalare electrica
3
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
QH9X+GF Cluj-Napoca, România
+40 758 818 699
mrbprod.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Ursa
Mihaela Ursa2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu această firmă, prin care ne-am instalat panouri fotovoltaice finanțate prin Casa Verde. Ne-au ajutat mult și în fazele de pregătire a dosarului, au fost prompți în comunicare și profesioniști la instalare. Singurul lucru greoi din tot procesul a ținut de colaborarea cu Electrica, dar pana si aici reprezentantii firmei au intermediat ca sa mearga totul cat mai simplu. Ii recomandam calduros.
Ovidiu Mocanu
Ovidiu Mocanu2 ani în urmă
Mi-am montat panouri solare prin programul Casa Verde cu ajutorul MRB Electric.
Consider ca sunt oameni de cuvant. Ceea ce mi-au promis, au livrat.
La mai multe asemenea firme in Romania.
Hanny
Hanny2 ani în urmă
Am aplicat din decembrie anul trecut pentru programul Casa Verde prin aceasta companie, am trimis toate actele, am incercat sa sun de peste 10 ori fara a raspunde cineva si astazi intr-un final cand imi raspunde si intreb care e stadiul dosarului meu imi spune ca nu a fost inregistrat si ca trebuia sa sun atunci, in mail nu este specificat nimic de genul, ci doar sa trimit toate actele si sa astepti raspund…chiar si asa eu tot am sunat dar nu a raspuns nimeni.
O firma neserioasa, care nu s-a deranjat macar sa citeasca mail-ul cu dosarul dapai sa mai raspunda la apeluri.
Acum ma vad nevoit sa astept alta serie de inscrieri pentru programul Casa Verde, sa mai pierd timp, deoarece aceasta firma nu este deloc serioasa.
Nu recomand sub nicio forma!!!
Ionut Filipoi
Ionut Filipoi2 ani în urmă
M-am deplasat personal la sediul firmei pentru a cere o oferta pentru panouri fotovoltaice, unde am oferit toate informatiile necesare si mi s-a spus ca o sa fiu contactat in cateva zile. Dupa mai bine de o luna si 3 mailuri tot nu am primit oferta. Am sunat din nou ca sa intreb daca are rost sa mai astept si mi s-a spus acelasi lucru, ca o sa primesc oferta in cursul saptamanii. Au mai trecut cateva saptamani de atunci si tot nu m-a contactat nimeni, motiv pentru care am decis sa contactez eu alta firma. Lipsiti de seriozitate si profesionalism.
Locații recomandate