/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Tuning Alarme

Strada Grigore Moisil nr 38, București 023796, România

Tuning Alarme
Serviciu de instalare electrica
3.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F488+7P București, România
+40 724 200 777
tuning-alarme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ion Ilie
Ion Ilie2 ani în urmă
Am fost astăzi cu un logan la ei .
Am montat 2× boxe jbl si o problema la inchiderea centralizata foarte multumit de băiatul care le-a montat ,foarte amabil si atent cu masina (Te salut Gabi!!).
Recomand pentru orice serviciu 👌
⭐⭐⭐⭐⭐
Smokin gun
Smokin gun2 ani în urmă
Profesioniști , recomand. Gabi best electrician in Town
Slick18me
Slick18me2 ani în urmă
Am montat aici o alarma Pandora Mini, aceasta fiind achizitionata din service, care a fost montata cu succes dupa cateva incercari. Montajul a durat cu totul 3/ 3 ore si jumatate. Baiatul care s-a ocupat de montaj (Gabi) este un tip de treaba, serviabil care raspunde la intrebari cu politete.

1. Curiozitatea mea a fost faptul ca am primit o factura de manopera pentru intreaga valoare (echipament + montaj) 950 RON pe care scria doar - montaj Pandora Mini, iar cand i-am adus in vedere proprietarului acest aspect, mi-a spus ca nu este nicio problema si ca in baza facturii se respecta garantia. Sper sa nu am vreo problema astfel incat sa testez acest aspect, stiind ca in mod normal pe o factura sunt rubrici separate pentru echipament si pentru manopera. De asemenea am fost informat ca daca schimb bateria masinii va trebui sa ma intorc pentru o resoftare a sistemului de alarma care va costa 100 RON.

2. Se poate achita doar cash, nu cu cardul, iar la sfarsit am lasat builetinul si m-am dus sa scot bani de la bancomat sa pot achita contravaloarea.

3. Am montat aici si un cablu de alimentare camera video auto la sigurante, procedura simpla - 50 RON.

4. Am incarcat cu freon 500 ml. 125 RON - Aici am avut parte de transparenta si bon.

Per ansamblu in afara de neclaritatea referitoare la factura (probabil aveau deja alarma cumparata/ pe stoc), lucrurile au fost in principiu ok/ decente. Este posibil sa mai revin la ei pentru montarea unei alarme PNI OV288 (deja achizitionata de la Altex) pe o masina mai veche. In acst caz voi mai reveni cu un review. Bafta.
Bogdan T
Bogdan T2 ani în urmă
Am sunat să întreb detalii pentru o lucrare. Vocea "amabilă" din celălalt capăt al firului mi-a răspuns, cu sictir, că nu se uită ei la mașina mea(nu le convenea marca, deși nici nu discutaseram un deviz). Am citit acum și celelalte comentarii și mi-am făcut o imagine clară referitoare la profesionalismul acestor "băieți". Nu aș călca pe aici vreodată și nici nu aș recomanda altcuiva. Există alte service-uri profesioniste care tratează clienții cu respect, lucrează în legalitate și caută să facă bani. La restul le doresc lacăt pe ușă!
Habitatul Meu Bird Park
Habitatul Meu Bird Park2 ani în urmă
Una platesti, alta cumperi! Doar vrajeala ieftina, fara solutii, fara atentie la detalii, fara respect pt clienti. Si mai ales: fara bon fiscal, degeba ceri bonul! Deviza lor: "l-am prins, l-am ars!!!"
Florin Iulian Bold
Florin Iulian Bold2 ani în urmă
Servicii super. Ireprosabil.
Mihai Alex
Mihai Alex2 ani în urmă
Băiețași de cartier de care trebuie sa va feriti!
Am montat senzorii de parcare la ei.
Nu au mai fixat plasticul de la haion, l-au pus doar de forma in 2 clipsuri din 6.
Acum ca au venit ploile am portbagajul inundat si o parte din plafon ud deoarece mi-au stricat burduful de la haion si acum intra apa.
Plafon spate dreapta ud, perete spate dreapta ud de la plafon pana jos la roata de rezerva, balta la roata de rezerva.
Senzori montați asimetric.
Emilian Dumitru
Emilian Dumitru2 ani în urmă
Sunt niște profitori! Nu recomand! Dacă vreți sa va luați țeapă atunci mergeți la ei. Îmi veți da dreptate după.
Locații recomandate