/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Alarma Viper

Strada Moinești 58, București 061236, România

Alarma Viper
Serviciu de instalare electrica
4.6
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2G8+X2 București, România
+40 729 552 255
alarmaviper.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Matei
Daniel Matei2 ani în urmă
Super profesioniști! Lucrează extrem de curat și im același timp și repede. Am montat un sistem de navigație și deși a fost achiziționat din altă parte am primit din partea lor și instrucțiuni generale de utilizare. Mulțumesc și recomand cu căldură și încredere!
Mihnea Doxan
Mihnea Doxan2 ani în urmă
NESERIOSI!!!!! am fost sa imi întreb dacă îmi poate verifica instalația de senzori(spate) pentru masina. Au zis ca se poate. Preț pentru verificare, separat preț pentru demontat/montat. Ok. I.am dat jos. M.am dus cu toată instalația demontata și surpriza: primesc răspuns ca nu se poate. Ca trebuie verificat pe masina, cu tester... concluzia o trageți singuri
Radu Teodor Petrica
Radu Teodor Petrica3 ani în urmă
Super baieti. Stiu ce fac, lucreaza curat si organizat, garajul e si el curat si organizat si sunt amabili si rabdatori. Recomand fara ezitare,la ei trebuia sa vin de la inceput.
Alexandru Calta
Alexandru Calta4 ani în urmă
Amabilitate si profesionalism. Sunt foarte mulțumit de alarma Viper si montajul pe Ford C-Max. Recomand!
Stefan Oprisanescu
Stefan Oprisanescu4 ani în urmă
Profesioniști, atenți preț mai mic decât la reprezentantă cu 40% la același produs, timp de montaj scurt atmosferă de lucru plăcută permite sa asiști la montaj primind și explicații. La final instructajul durează 20-30 de minute. Recomand locația, personalul și produsele.
Dan Petre
Dan Petre2 ani în urmă
+ o echipa tanara, implicata
+ peste 15 ani de experienta
+ buni pe mai multe paliere din zona electronica: alarme, sisteme multimedia, senzori de parcare, diagnostic, etc.
+ promptitudine
+ preturi corecte

Recomand cu incredere!
Cristian Razvan
Cristian Razvan2 ani în urmă
Din pacate am avut parte de o experienta urata ultima data cu ei, se pare ca firma Viper valoreaza doar 200 ron cat costa manopera, in cazul meu alarma de 980 ron nu a fost compatibila cu modelul meu de masina, ba chiar am facut 3 drumuri in incercarea de a se remedia problema dar din pacate nu a fost asa.Am fost nevoit sa cer suma de 980 ron cat am platit pentru a se monta pe masina dar mi-au fost restituiti doar 690 ron pe motiv ca managerul a decis ca manopera sa se opreasca, bine inteles nu din vina mea, softul foarte slab cu care lucreaza nu este compatibil cu orice masina, pe o masina din 2008 nu am avut nici o problema dar pe una din 2014 din pacate...necompatibilitate, urla singura in parcare si nu puteai sa o opresti sau nu urla deloc, inclusiv ledurile alarmei neaprinse, era nula....deci mare grija cu ce masini va duceti dar banii intregi nu ii mai vedeti inapoi.Data viitoare voi alege o alta firma de alarma si nu voi mai calca pe acolo.
Lavinia Claudi
Lavinia Claudi2 ani în urmă
Ofer 1 stea pt serviciile FOARTE PROASTE de livrare.
Se face livrarea la pret mai mult de dublu fata de cat este normal, sustinand ca ei nu stiu cat costa livrarea ( ei avand un contract cu firma de curierat..la cat de mare e pretul, posibil au si comision de acolo..cine stie ; dar ei sustin ca nu au idee la ce pret livreaza pachetele de atata timp)

Apoi ti se spune ca iti ramburseaza diferenta platita in plus, ca ulterior sa vina sa iti spuna ca totusi nu se mai poate si sa iti bage pe gat un discount de cateva zeci de lei la următoarea comanda de alarma sau sensori.

Aceasta a fost experienta mea cu cei de la Viper, la o comanda de 870 lei, si un transport de mai mult de dublu fata de cel normal.
Locații recomandate