/Salaj/Servicii funerare

Iuliana Funerar - Repatriere Decedati

Strada Aurel Vlaicu 74, Satu Mare 440122, România

Iuliana Funerar - Repatriere Decedati
Servicii funerare
4.9
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RV63+H5 Satu Mare, România
+40 744 294 016
servicii-funerare-iuliana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ispas bonea
Ispas bonea2 ani în urmă
Mii de mulțumiri pentru ajutor și calitatea serviciilor oferite. Apreciez ca ați fost alături de noi, disponibili la orice solicitare și am simțit ca ați făcut totul cu dăruire nu doar ca un serviciu prestat . Atât sicriul cât și transportul au îndeplinit toate cerințele noastre. Va rămânem veșnic recunoscatori
Brunno N.B.
Brunno N.B.3 ani în urmă
Doresc sa mulțumesc colectivului acestei firme pentru modul corect, organizat, extrem de punctual în care a răspuns solicitării mele de a pregăti și desfășura protocolul incinerarii mamei mele. Personalul firmei începând cu reprezentantul ei au dat dovada unui înalt profesionalism, seriozitate și înțelegere față cerințele familiei mele. Atitudinea angajaților a fost permanent marcată de compasiune și susținere, decență și răbdare în tot ce au făcut.
Recomand cu încredere această firmă celor care trec prin aceeași pierdere sufletească.
Claudiu Costin
Claudiu Costin3 ani în urmă
Personal de mare incredere, care a demonstrat seriozitate in momente foarte dificile pe care le trece familia indoliata. Disponibilitate la 360 grade pentru a rezolva toate documentele necesare. Preturi foarte mici in comparatie cu agentiile di strainatate. Firma o recomand tuturor cu mult drag in momentele de necaz. Multumim inca o data pentru ajutorul acordat. Claudiu Costin din Italia.
Paula Harabagiu
Paula Harabagiu3 ani în urmă
L-am cunoscut pe domnul Atilla după o cautare pe internet. Disponibilitate, preț f bun, corectitudine, rapiditate. Intr-un moment greu din viața noastră am apelat cu încredere la aceasta firma, fără sa îi cunoaștem și ne-un dat imediat încredere . Ii recomand cu toată inima.
Paula(Italia,Verona)
Daniel Napholcz
Daniel Napholcz4 ani în urmă
Sunt momente in care viata te pune in fata unor situatii pentru care niciodata nu esti indeajuns pregatit. Asa am ajuns si noi sa apelam la serviciile voastre.
De la prima convorbire telefonica ne-ati inspirat incredere si siguranta, in momentul intalnirii cu voi ne-au fost confirmate acestea si am vazut ca avem de a face cu profesionisti. Am avut sentimentul ca ne cunoastem de o viata si profesionalismul de ati dat dovada a luat de pe umerii nostri sarcini la care noi nu le vedem rezolvarea.
Pe aceasta cale dorim sa va multumim inca odata.
Recomandam tuturor celor pe care viata ii pune in asemenea situatii sa apeleze cu incredere la serviciile voastre.
Cu respect, familia Napholcz
Florica Lambacher
Florica Lambacher4 ani în urmă
Va multumim pentru serviciile oferite. Ati fost pentru noi niste ,,îngeri călăuzitori" personalitate, corectitudinea, onestitate, promptitudine, umanitatea sunt cuvintele puține cu care pot descrie calitatea personalului si a serviciilor! Va RECOMAND sa apelați cu încredere!
Fam. Lambacher
Vld Mza
Vld Mza2 ani în urmă
Servicii exceptionale, promptitudine, seriozitate si raspuns rapid. Recomand 100%, serviciile de repatriere au fost fara repros, la fel ca si atitudinea personalului si tuturor persoanelor de contact.

In caz de nevoie, nu ezitati sa angajati Iuliana Funerar.
Maria Emilia Enatescu
Maria Emilia Enatescu2 ani în urmă
În cel mai greu moment, plecarea tatălui meu la îngeri, această societate s-a ocupat, cu profesionalism, de tot ceea ce este necesar, până la cel mai mic detaliu. Nu pot, să am decat cuvinte de laudă la adresa lor. În acel moment, mi-ati fost de mare ajutor.
Locații recomandate