/Cluj/Servicii funerare

Casa Funerara

Calea Moților Nr. 21, Cluj-Napoca 400000, România

Casa Funerara
Servicii funerare
5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
QH8M+W5 Cluj-Napoca, România
+40 756 380 532
casa-funerara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolae Nicolae
Nicolae Nicolae4 ani în urmă
Am participat recent la o ceremonie funerara, organizata de conducerea Casa Funerara Cluj. Toata stima, respectul, si meritele pentru personal. Am auzit din sursele prietenilor mei, cum ca domnii ar fi copiati in absolut orice detaliu si aspect. Oricat se vor incerca aceste lucruri, consider personal ca, " copiile " nu vor fi precum " originalul ", mai mult decat atat, vreau sa imi precizez parerea mea personala si anume, ca, doamna din cadrul firmei Casa Funerara Cluj, prin prezenta dansei, bunatatea sa de care da dovada, este totodata impartasita si cu cei aflati in suferinta, astfel te fac sa treci mai usor peste momentele neprielnice de care ai parte, si mai mult de atat ajutorul prin care ti l ofera prin toate drepturile de care ai nevoie si beneficiezi de la statul roman, plus de atat si cu alte dreptuti, ( pensii speciale, handicap etc ).Toate acestea nu va putea nimenea sa i le " fure " dansei s au sa si le insufle prin orice fel de metode, s au alte mijloace. Conducerea Casa Funerara Cluj impreuna cu doamna respectiva, raman fara concurenta si sunt de neegalat. Va doresc succese pe mai departe, prosperitate si multe realizari sa le infaptuiti. Sunteti cei mai buni !!! Sunteti de neegalat !!!
Casa Funerara Cluj este un brand premium in Servicii Funerare.
Dxdx b gv g v
Dxdx b gv g v4 ani în urmă
Servicii ireprosabile, ti se ofera consultanta si ajutor atat la dosarul cu acte pentru deces cat si cu alte dosare speciale , ca sa treci mai usor peste evenimentul neplacut din care vrei nu vrei ajungi la el in cele din urma. Autovehiculele firmei sunt exceptionale si foarte frumoase.
Vreau sa precizez faptul ca, doamna Maria este o fiinta foarte placuta si felul dansei de a fi, o face un om minunat si de neegalat. Mii de multumiri companiei Casa Funerara din Cluj. Rog ca toate persoanele care se afla in fata unui eveniment prielnic sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de compania Casa Funerara din Cluj si nu vor avea regrete de nici un fel. Cu mulumiri, multe realizari si succese sa va de a Dumnezeu, caci meritati din plin.

Toate cele bune si multe succese in viitor va ureaza, un anonim.
Mihai Popescu
Mihai Popescu4 ani în urmă
Servicii Premium in ce consta serviciile funerare oferite de dansii.
Am fost foarte multumit si va voi recomanda :)
Simo Simo
Simo Simo2 ani în urmă
Servicii de nota 10
Locații recomandate