/Bucuresti/Servicii funerare

A - Memoris servicii funerare

Strada Dreptății 2K, București 060886, România

A - Memoris servicii funerare
Servicii funerare
4.6
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PG+4C București, România
+40 746 203 202
memoris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Felicia E. Buruiana
Felicia E. Buruiana2 ani în urmă
O echipa de oameni foarte profesionisti, prompti, amabili, care s-a ocupat la superlativ de toate aspectele de la pronuntarea decesului persoanei pana la inmormantare; aceasta nu a avut loc la Bucuresti, deci am avut si transportul in alta localitate solutionat. Recomand din suflet serviciile Memoris.
Victor
Victor2 ani în urmă
Aveam nevoie de o coroana cu livrare in maxim 2 ore. Am sunat la 10 alte companii care nu puteau onora o comanda asa din scurt.
Aici s-a putut cu livrarea inclusa si cu o comunicare laudabila!
Multumesc echipei! De nota 20!!!
Dana Costache
Dana Costache2 ani în urmă
Familia mea a apelat la Memoris de 2 ori intr-un an, ultimul eveniment nefericit avand loc in aceasta saptamana, este vorba de socrul meu, si acum 1an despre soacra mea, care mi-au fost mai mult decat parintii mei. Toata stima si toata aprecierea din partea familiei Costache pentru profesionalism, promtitudine, seriozitate, empatie pentru familia indoliata, ne-au fost de un real sprijin si ajutor, cand, indurerati fiind, nu ne-am putut aduna suficient, sub imperiul emotiilor. Multumim, stimati domni Daniel, Victor, Pavel, Cristian si colegii lor, carora nu le stim numele...Am recomandat si vom mai recomanda Memoris. In momente de grea cumpana, parca treci mai lin peste, daca nu te simti singur...
Lucica Popa
Lucica Popa2 ani în urmă
Mulțumesc echipei Memoris care s a ocupat de înmormântarea părinților mei. Profesionalismul și compasiunea de care ati dat dovada mi au fost de mare ajutor în aceste momente de durere. Va mulțumesc din suflet pentru serviciile ireproșabile și pentru tot sprijinul acordat. Cu recunoștință, Pricop Lucica.
E C
E C2 ani în urmă
Voi lasa 2 stele pentru 2 experiente neplacute:

1.Ne-a promis ca se ocupa cu actele pentru ajutorul de stat, dupa o zi ne-a comunicat ca PENTRU O SUMA ASA DE MICA NU NE MISCAM
Poftim? Adica daca esti sarac si iti mai si moare cineva si chemi pe cineva sa se ocupe de toate cele are TUPEUL sa iti spuna treaba asta?

Bineinteles ca ne-am dus si ne-am ocupat noi pentru ajutorul de inmormantare, am rezolvat (nu multumita voua), mai cereti si taxa 200 de lei pentru acest serviciu, aparent aveti destui)

2. Firma a trimis doar 2 baietandrii sa care sicriul greu, noroc cu vecinul care ne-a ajutat

Ce pot sa spun din experienta asta este ca firma functioneaza bine, si-au facut treaba dar mai aveti de lucrat:

1. Sa aveti angajati baieti capabili sa care
2. Domnul de la receptie este nesimtit pentru a ne-a comunicat ca nu se misca sa se ocupe de acte pentru o suma sa de mica, ma scuzati ca nu am achizitionat sicriul KC9000X Pro Plus cu dantela de matase de coropisnita!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea Oancia
Andreea Oancia2 ani în urmă
Servicii impecabile, personal empatic si de ajutor, de la consiliere si pana la cele mai mici detalii ale etapelor care se parcurg in aceste momente grele. Calitatea produselor desavarsita, continut si ambalaj, la fel si respectarea normelor de igiena. Aranjamentele florale deosebite. Punctualitate si respect pt client. Recomand cu caldura, am fost cu totii in familie extrem de placut impresionati.
Felicitari pt tot ce faceti! Un sprijin de nadejde in momente atat de grele ca acestea!
Larisa Trandafir
Larisa Trandafir2 ani în urmă
Nu am cuvinte de lauda pentru toată echipa Memoris!Atât de corecți, înțelegători și punctuali ca dânșii numai mai exista în zilele noastre!
Bunul Dumnezeu sa va dea sănătate și tot binele din lume,recomand cu toată încredere,doamne ajuta tuturor!
Catalina Alexandra
Catalina Alexandra2 ani în urmă
Multumim domnilor de la “Memoris” pentru profesionalismul de care au dat dovadă, promți, înțelegători, implicați, pe scurt… servicii de înaltă calitate!! Recomand cu încredere!
Locații recomandate