/Bucuresti/Servicii funerare

Servicii funerare Fundeni, Bucuresti - RAROX

Șoseaua Fundeni 264, București 022329, România

Servicii funerare Fundeni, Bucuresti - RAROX
Servicii funerare
4.9
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F48X+6P București, România
+40 769 658 216
funerarenonstop-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adela Chirita
Adela Chirita2 ani în urmă
Atenti, empatici, s-au purtat cu bunicul meu de parca ar fi fost al lor.
Si-au depasit atributiile contractuale, am primit ajutor cu absolut orice am cerut. Rabdare, profesionalism, prietenie si intelegere, desi a fost prima data cand am apelat la serviciile lor.
Sper ca astfel de ocazii sa fie cat mai rare, dar cand se intampla, e minunat sa stii ca ai un ajutor de nadejde.
Multumim din suflet, Rarox servicii funerare! 🙏
Marian Oancea
Marian Oancea2 ani în urmă
Atenti, punctuali si flexibili. Pe scurt, sunt profesionisti.
Sam Popescu
Sam Popescu2 ani în urmă
Serviciu exceptional , de calitate si prompt.
RAROX s-a ocupat de toate aspectele inmormintarii si totul a decurs perfect pentru inmormintarea mamei mele Elena Popescu.
Alexandru Palcu
Alexandru Palcu2 ani în urmă
Servicii impecabile, punctualitate, corectitudine. Va multumim frumos pentru tot
Georgeta Fiordan
Georgeta Fiordan2 ani în urmă
Am apela la aceasta firma de servicii funerare, cautand pe internet o firma serioasa, asa cum ne dorim cu totii, mai ales in asemenea momente de durere. M-am uitat la comentariile primei firme si am vazut ca erau nemultumiti de serviciile lor. Apoi, urma RAROX, imi convenea pentru ca se afla foarte aproape de adresa surorii mele, care era indurerata de pierderea sotului ei. Ea, fiind in carantina nu putea sa faca nimic. Asa ca am sunat in miez de noapte si mi-am spus durerea si ceea ce doresc eu. Este pentru prima data cand a trebuit sa iau singura hotarar si sa iasa implecabil TOTUL. Eram in legatura si cu sora mea, caruia ii comunicam ceeea ce mi se spunea. Asa ca in acea noapte l-am sunat de cel putin 10 ori pe Dl.Razvan. De un calm impecabil, mi-a raspuns la toate intrebarile. M-a asigurat sa stau linistita si sa nu-mi fac griji pentru ca TOTUL va fi impecabil. Si asa a fost. A spus o ora, asa a fost. De toata inmormantarea s-a ocupat firma, eu, nu am miscat nici un deget. O prezentare a pachetelor, a cosciugului pe care eu nici nu l-am vazut, doar i-am spus cam ce vreau. Un cosciug elegant, sobru, pe masura cumnatului meu, care merita, respectul familiei fata de el. Pachetul oferit, a fost intocmit pana la ultimul detaliu. Nu a lipsit nimic, iar pachetele mari si mici, au venit cu un sfert de ora inainte de slujba. Toate proaspete, protejate in lazi mari cu capace. TOTUL a fost excelent, de la angajati si pana la el. A venit si el cu angajatii sa il ia de la domiciliul (bloc, 6 etaje), coborat 6 etaje pe decedat, la capela cimitirului. AM numai cuvinte de lauda si il recomand cu mana pe inima. P.S. Sunt o persoana care atunci cand eu, am fost multumita de ceva, am recomandat si altora. MULTUMESC firmei RAROX NON STOP, pentru tot ceea ce a facut pentru mine si o recomand tuturor celor ce cauta o firma de Servicii funerara. Multumesc frumos Razvan!
(fam.Enache/Georgeta)
Doina Grigoras
Doina Grigoras2 ani în urmă
Echipa de profesionisti, cu multa atentie la detalii, foarte respectuosi si discreti. Multumesc mult pentru suport, a contat foarte mult in acele zile faptul ca cineva a livrat servicii conform cerintelor (ceea ce, in "peisajul" romanesc al serviciilor, este destul de rar).
Catalina topirceanu
Catalina topirceanu2 ani în urmă
Firma exemplară model de corectitudine,punctualitate,profesionalism, preturi pentru toate buzunarele recomand cu toată inima Felicitări (fam.Lulea)
Bogdan Torocica
Bogdan Torocica2 ani în urmă
Nu pot avea decât cuvinte de laudă la adresa celor de la această firmă...Am căutat pe google să ajut o cunoștință cu o recomandare...I-am recomandat pe ei și mai bine inspirat nici nu se putea să fiu...Chiar dacă cei pe care i-am dus la magazin să discute au fost mai dificili,am atenționat eu înainte 😀 ,băiatul de acolo a rezistat cu brio.Ulterior totul a decurs ca la carte.Pretul plătit a fost mai mult decât corect ..avand servicii de calitate si prețuri pentru toate buzunarele.
Totul s-a întâmplat pe 3-4 martie dacă am reținut bine.👌
Locații recomandate