/Timis/Servicii de mutare

FAN Courier Chisoda

Aleea Nicoreşti nr. 21, Timișoara 300431, România

Servicii de mutare
2.8
148 recenzii
14 comentarii
Indicații de orientare
P674+2P Timișoara, România
+40 725 724 631
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Gruici116 zile în urmă
Colet livrat in 21 decembrie,tinut pana in 29 decembrie,nelivrat.S-a razgandit clientul,deoarece trebuia sa fie cadou de Craciun.Halal curierat rapid.
Peck181 zile în urmă
Când primesc coletul care este în livrare curier din 20
Ciusleanu Constantin1 an în urmă
Este a nu stiu cata data cand astept dupa colet ,sun si pe numarul curierului si nu raspunde si ma trezesc cu pachetul returnat fara sa fiu contactat. Cea mai proasta firma de curirat din Romania.
Maria Paulescu1 an în urmă
Neprofesioniști și mincinoși!!!Trebuiau să ridice două colete,și le au anulat pe motiv că nu am răspuns la telefon,dar nu a sunat nimeni!!
Vlăduț1 an în urmă
Nu se poate așa ceva sun de 2 zile și nu Răspunde nimeni, încercați sa nu mai depuneți , colete la aceasta agentie din Chișoda
Alin Adrian1 an în urmă
E jale cu voi. Nu livrați coletele, le țineți în depozit. Am făcut doua sesizări la București dar nimic. De ce nu livrați coletele???
Daniela Mitroi
Daniela Mitroi2 ani în urmă
Dupa ce stau uitate prin depozit, coletele se dau retur la destinatar fara sa se incerce livrarea catre expeditor. Astepti chiar si zeci de minute in call center sa vorbesti cu un operator si cand raspunde, vorbeste si cu colegii in timp ce tu ii spui awb-ul. Dupa ce verifica si imi spune ca a fost dat retur, ceea ce am facut si eu pe site, imi spune ca trebuie sa le trimit mail ca sa aflu detalii.
Anul trecut un colet trImis cu fan (aveam awb si il urmaream) a ajuns la mine dupa mai bine de o luna, la oficiul posal.
Cea mai proasta firma de curierat
George Enescu
George Enescu2 ani în urmă
Firma de 2 bani.
Returnează coletele fara sa te anunțe.
Am fost sa ridic un colet de la sediul lor, după multe zile libere .... și mi-au spus cu seninătate că, coletul meu a fost returnat. Fara alte explicații.
Daniel Samuel
Daniel Samuel2 ani în urmă
Dezamăgit... aștept de mai bine de 9 zile după un colet din București sa vina in tm și nimic...
Ana-Maria Bolocan
Ana-Maria Bolocan2 ani în urmă
Dacă ar exista un rating de minus 10 steluțe... ar releva cu acuratețe serviciile de 2 lei pe care le oferiți. A venit curierul după colet și de lene a refuzat sa îmi întocmească awb-ul pentru acesta. Am primit ca răspuns un e-mail prin care am fost anunțată ca mi s-a anulat comanda deoarece ambalajul era necorespunzător. Pe bune? Atat și în veci!
Alexandra Halevici
Alexandra Halevici2 ani în urmă
În interiorul firmei nu se poartă masca de protecție, nu există dezinfectant, nu au nicio treabă cu pandemia. In plus profesionalismul lipsește cu desăvârșire.
Mihai Cherlea
Mihai Cherlea2 ani în urmă
Cei mai neserioși și nesimțiți ii suni la telefon nu răspunde nimeni când merg la depozit nu făcea nimic doamna nu știu cu ce a fost ocupata am mers pana la depozit sa îmi spună ca a plecat coletul cu o zi în urma dar la mine nu a ajuns nu recomand
Gabriela Grigorie
Gabriela Grigorie2 ani în urmă
As da 0 stele daca as putea.
Mi se pare incredibil sa nu raspundeti la telefon, sa suni de cateva ori, si sa stai efectiv ca prostu cate 30min asteptand sa raspunda cineva, degeaba.
Ce se intampla? Nu aveti chef sa lucrati?
Schinteie Mariana
Schinteie Mariana2 ani în urmă
O banda de hoți și de tâlhari. Dispar coletele ca în codru.
Locații recomandate