/Timis/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 10

Strada Mureş 1, Timișoara 300910, România

Oficiul Poștal 10
Servicii de mutare
2.1
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6J5+6R Timișoara, România
+40 736 703 251
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adela Rusu
Adela Rusu2 ani în urmă
Jalnic......mergi sa ridici o pensie de urmaș pt copii tăi după tatăl lor și ajungând la rând doamna de la ghișeu îmi spune că nu are să îmi dea banii că luna asta s-au majorat pensiile și nu a avut suficienti bani.Ok îi spun doamnei ce e de făcut că altădată sa nu mă trezesc in aceiași situație doamna îmi notează numele,suma și îmi spune sa vin mâine între 12 și 14 că să ridic pensia.Maine zi ce sa vezi surpriză nu au bani și tot ei se ceartă cu mine că eu nu înțeleg nu știu ce e de înțeles spunandumi când sa vin .Pe bune ce sa fac sa dorm cu,copii in fața oficiului până au ei încasările ca să pot lua pensia.Deci oare timpul meu nu costă bani lasand la o parte cei 140 km.Comunicati și nu dați vina pe conducere și parlamentari.
Fiți mai umani că să nu spun că e prea mult profesioniști!
Stefan Bostanaru
Stefan Bostanaru2 ani în urmă
Timp de asteptare de peste 60-80 de minute pentru ridicarea unui colet; coada mereu de cel putin 8-10 persoane ; media pe "client" de 6-8 minute. Noroc ca avem cod de urmarire pentru colet, era ajuns in centru de o saptamana si n-am primit aviz pentru el.
Cand te prezinti la ghiseu doamnele au o atitudine de parca le deranjezi...
PS. programul real este de la 10-18 L-V
Sorin Jurcut
Sorin Jurcut2 ani în urmă
Telefon mobil pus absolut de pomana. Ori de cate ori incerci, se aude un suva si necontenit "Reveniti va rog". Postasul care tine de oficiu, are un chef de munca ceva special. Uneori livra avizul si dupa 2-3 saptamani dupa ce coletul ajungea, aproape de termenul de returnale la expeditor. Ma rog, spui posta romana si tragi apa.
Razvan Stochita
Razvan Stochita2 ani în urmă
Încă un oficiu de posta incompetent !!!! Nu răspunde nimeni la telefon afara de un robot cu o înregistrare pițigăiată "reveniți va rog" ....sa revin când ??? Niciodată !!! Cafeaua și salariu de la statul degeaba să meargă !!
Tania Albertus
Tania Albertus4 ani în urmă
Acest oficiu postal lasa de dorit, numerele de telefon de pe site nu sunt functionale deci OP10 nu poate fi contactat telefonic. La numarul de telefon mobil intra direct casuta vocala iar la cel de fix nici macar nu suna, se termina apelul. La numarul general de informatii raspunde un domn politicos care nu ma poate ajuta pentru ca si dansul are in sistem aceleasi numere nefunctionale, mi le comunica si imi spune ca dansul m-a ajutat cu informatia ceruta, chiar daca numerele nu sunt bune, el mi le-a comunicat. Asta este Romania... Intre timp eu nu stiu unde se afla pachetul meu.
Evelina Opritoiu
Evelina Opritoiu2 ani în urmă
Nu dau cinci stele deoarece:1 Doamna blondă este foarte repezită și foarte nesimțită efectiv.
2. Pentru un amarat de impozit stai la coada vreo două-trei ore.
Remus Gusa
Remus Gusa2 ani în urmă
Ora inchidetii la ora 18:00 nu e functionala decat daca posta doreste sa desearveasca pensionarii si copii, nu persoanele active. Incercati sa mutati programul de lucru poate de la 12:00 la 20:00 sa apucam si noi cei care suntem la lucru pana la 17:00-18:00 , majoritatea care nu sunt bugetari, sa ajunga pana la ora inchiderii. Seara la ora inchiderii de fiecare data li se inchide usa in nas oamenilor care stau la coada.
Mai e problema cozilor de 50+ persoane in unele zile.
Adrian Isbiceanu
Adrian Isbiceanu2 ani în urmă
De unde sa incep, nu am primit aviz la ultimile pachete. Acuma in pandemie m-au sunat sa ridic pachetul(frumos din partea lor). Ma duc stau la coada 45min distanta tot, cand ajung ca nu au pachetul si ei nu au sunat. Sun pe nr de pe care am fost sunat raspunse doar casuta vocala. Evitati sa trimiteti ceva cu ei, daca trebuie posta obligatoriu recomandata si nr de tracking altfel riscati sa va pierdeti pachetul. Din pacate nu e un caz izolat, am vecini cu aceiasi problema.
Locații recomandate