/Timis/Servicii de mutare

Oficiul Poștal 8

Strada Gheorghe Lazăr 42, Timișoara, România

Oficiul Poștal 8
Servicii de mutare
1.4
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q676+2W Timișoara, România
+40 256 422 543
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurora Becheru
Aurora Becheru2 ani în urmă
Dați afară incompetentele acelea nesimțite care se răstesc la toți clienții de la OP 8!!!Regret că nu m-am dus la OPC, am fost amenințată, mințită și jignită de către bolnava aia psihic de la colete care e blondă, grasă, cu ochelari și păr ciopârțit care face servicii numai persoanelor intime ei! Cât timp am stat eu acolo, plângând, că nu știam cum să completez mandatul postal mai repede si sa plec, a tipat la un batran, s-a rastit la o alta clienta si pe mine m-a amenintat cu amenda din senin!!!??? Plus ca a mințit cu privire la data primirii banilor, nu stie nici ea de ce sta pe-acolo, ofera informatii eronate. E o isterică cu un comportament într-adevăr demn de "poștă". Nu știu cine o plateste, că doar face umbră pământului
Radu E
Radu E2 ani în urmă
Am fost arondat acestui oficiu poștal mai mult de 20 de ani. De fiecare dată știam că urmează să stau la cozi mari și de multe ori stăteam la coada greșită și aflam asta abia când ajungeam la ghișeu. Doamnele nu erau întotdeauna foarte amabile, dar este de înțeles deoarece aveau de servit sute de clienți nervoși în fiecare zi. Una peste alta este bine să evitați acest oficiu poștal din cauza aglomerației excesive.
Mirela V.
Mirela V.2 ani în urmă
Atitudinea total nepotrivita lasă de dorit prin faptul ca doamnele se răstesc la clienți și dau doavada de o lipsa totala de neprofesionalism. Aroganță cât încape.
Bogdan Constantin
Bogdan Constantin2 ani în urmă
Bataie de joc.
Telefoanele sunt degeaba.

Asteptam o trimitere externa cu TVA si nu am fost notificat de venirea ei, culmea am primit un aviz referitor la ea la 10 zile dupa ce au trimis-o inapoi.

Am facut plangere la OPC si am cerut daune.
Marco Babici
Marco Babici2 ani în urmă
Wow. Ce gunoi. Nu vreau sa va scriu aici o teza detaliind experientele mele cu posta romana, vreau doar sa ca recomand sa folositi orice altceva daca e posibil, sperand ca salvez pe cineva undeva de multa durere de cap si batjocura.
Dana Iosim
Dana Iosim2 ani în urmă
Daca exista 0, meritau din plin. Nu se raspunde la telefon, noi cetatenii necontand ptr "doamnele" de acolo, care sunt prea ocupate cu "statul degeaba". Cand ajungi in sfarsit la ghiseu, ai impresia ca incepi stagiul militar, fiind la ordin. Nesimtirea, ignoranta, sunt aici la ele acasa. Daca sunt satule de relatiile cu clientii de ce nu lasa locul altora, care poate si-ar dori sa aiba un loc de munca.RUSINE POSTA ROMANA
.
Laurentiu Isopescu
Laurentiu Isopescu2 ani în urmă
Serviciu public de incompetenți, schimbă orarul după cum vor ei că ăsta e standardul în România.
Robert Virag
Robert Virag2 ani în urmă
Dacă ști când sa mergi lucrurile merg repede, și nu am avut probleme cu personalul
Locații recomandate