/Timis/Servicii de mutare

UPS

Aviatorilor, Bulevardul Vasile Pârvan, 16 Vila Magda 1900 Timişoara, 4, România

Servicii de mutare
2.8
109 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q8PC+QM Giarmata Vii, România
+40 256 497 616
ups.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Laza1 an în urmă
MI-AU FURAT COLETUL!!!! COLETUL A FOST TINUT 1 SAPTAMANA INTR-UN DEPOZIT SI NIMENI NU M-A CONTACTAT SA-MI SPUNA CAND VA AJUNGE LA MINE???!!! AM PLATIT PENTRU SERVICIILE LOR DE RAHAT SI LARISA DRAGUSINESCU MI-A CONFIRMAT TRIMITEREA COLETULUI CARE NU A MAI AJUNS LA MINE!!!!!! SUNT NISTE PENIBILI CU EA IN FRUNTE!
Pirvulescu Alexandru
Pirvulescu Alexandru2 ani în urmă
Nu recomand această companie.Mi-a aparut pe site-ul lor că au încercat să-mi livreze coletul de două ori în condițiile în care am fost 4 persoane non stop acasă.Nu am primit nici o atentionare de livrare pri email sau sms.Dacă nu intram pe site nici nu știam că mi-a ajuns coletul.
Schnappi 322
Schnappi 3222 ani în urmă
Mi-au pierdut coletul…tot apararea pe awb ca e la ei, am fost pana la depozit si nu era nicaieri. Nimeni nu stie unde a plecat de la ei sau unde e.
Anca Nichitescu
Anca Nichitescu2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii de livrare.
Am primit notificare cum că livrarea a eșuat, pe motiv ca adresa mea era incorecta. După ce am sunat sa rectific, mi s-a spus ca va ajunge coletul in ziua urmatoare.

Au trecut 5 zile de când i-am contactat si inca nimic. Pachetul zace in depozit, in Ghiroda, de mai bine de o saptamana.
Marinescu Marius
Marinescu Marius2 ani în urmă
WORST Courier from Timisoara EVER! AVOID!
Nu recomand sub nicio forma, daca aveti colet cu aceasta firma in Timisoara as recomanda sa anulati comanda sau sa schimbati curierul... 0 Profesionalism, daca as putea as da 0 stele fara nicio eziatare, sa nu livreze coletul desi am platit 25euro transport rapid din strainatate (Italia)... Chiar nu merita stresul si timpul pierdut (pe langa banii pierduti), am ridicat personal coletul dupa 10 zile, altfel nu l-as fi primit vreodata (alti bani extra pierduti pentru a ajunge la sediul din Ghiroda, pe langa cei 25 euro pe transportul care Intern a fost inexistent...). Am asteptat o saptamana sa livreze coletul, si nimic....desi este la sediu coletul, din Italia a ajuns in 2 zile, pe tracking (nr. de urmarire) aparea zilnic ca se livreaza in ziua urmatoare si te tine tot asa fara niciun detaliu sau macar din bun simt sa te contacteze sa ti se comunice de ce nu se livreaza o data coletul. Am tot sunat la ei si am comunicat toate datele complete cu tot cu nr de telefon (desi erau deja complete datele la colet), dar neavand call center decat in Bucuresti cu sesizarile nu s-a rezolvat nimic aici la cei din Timis (cei de la call center foarte de treaba si amabili, chiar au ajutat ce a tinut de ei, dar cei din Timis lipsa totala de interes si respect fata de client)...NU RECOMAND, EVITATI!
Adrian Ianto
Adrian Ianto2 ani în urmă
Servicii de curierat ok.
Din păcate, comanda nu a fost livrata cum era estimat inițial, asa ca am pierdut doua zile asteptand o comanda...
YPSO Romania
YPSO Romania2 ani în urmă
Jale mare, coletul face 2 zile lucratoare din Germania *sambata - duminica camioanele nu circula in HU) pana in depozitul din Timisora si "doar posibil 8 zile " pana In Hunedoara( coletul si la aceasta data este inca in depozitul harnicilor din Ghiroda). Amatorism de cea mai josa speta! Nesimtiti...servicii primitive. Inchideti fratilor firma sau faceti schimbari la nivel de conducere. Daca oamenii nu pot..... eject!
Cătălin-Paul Anghel
Cătălin-Paul Anghel2 ani în urmă
Am pachetul in Ghiroda. Ajuns ieri! Azi, la 15:54 îmi apare că s-a reprogramat livrarea pentru ora 20:00. Stau acasă ca prostul că doar, trebuie să îmi vina coletul. S-a făcut ora 21 și nimic. Jalnici!!!

UPDATE!!! După aproape două săptămâni și 4 sesizări, ÎNCĂ nu am primit coletul!

UPDATE 2!!! După 3 săptămâni și cred că 5 sau 6 sesizări, ÎNCĂ nu am primit coletul! :)
Andreea Nedelcu
Andreea Nedelcu2 ani în urmă
Niste servicii absolut jenante. Platesti 98 RON pe amazon ca sa iti vina coletul cat mai repede si ajunge pe mana acestor glume de curieri si poti sa astepti muuult si bine pana se hotarasc sa livreze din depozitul local. Daca vedeti ca vi se trimite de pe Amazon cu UPS..just cancel sau platiti transportul normal pt ca e mai rapid. Nu recomand sub nicio forma aceasta companie, nici macar 1 stea nu merita.
Locații recomandate