/Prahova/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 7

Strada Erou Moldoveanu Marian 6, Ploiești 100640, România

Oficiul Poştal 7
Servicii de mutare
1.7
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXMP+WP Ploiești, România
+40 244 552 466
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
S. Ştefania
S. Ştefania2 ani în urmă
Personalul de la ghiseul destinat coletelor uita ca ar trebui sa acorde informatii cat mai succinte si corecte celor ce intreaba, pentru a evita prelungirea timpului de asteptare pentru ceilalti cetateni, care asteapta de minute bune sa le vina randul. De asemenea, cetatenii care stau la ghiseu pentru a face conversatie, ar trebui sa aiba bunul-simt de a se informa anterior vizitei la posta, pentru a pune intrebari punctuale, din respect fata de persoanele care asteapta la rand.
TATu
TATu2 ani în urmă
Jalnic. A trebuit sa fac 3 drumuri sa pot sa îmi ridic bani pt. un colet. Pe banii mei ma rog de ei, o stea este prea mult.
Nicoleta Elena Tudor
Nicoleta Elena Tudor2 ani în urmă
Am optat sa primesc un colet la oficiul 7,fiind aproape de locuință mea. Mare greșeală. Posta romana a rămas încremenit în timp, curierul a aruncat un aviz în cutia postala și și a terminat treaba. Un sms era normal pt ca am optat sa mi ridic singura coletul. Mulțumesc unei doamne de la posta din centru, ghișeu 11 care a sunat sa ma întrebe dacă mai ridic coletul sau îl da retur.
Simplify
Simplify2 ani în urmă
Povestea Postei Romane este una interesanta. In peisajul firmelor private de astazi, ma gandesc ca aceasta institutie functioneaza precum o poveste de groaza, ba chiar o legenda urbana. Feriti-va, oameni buni! Nu vreti sa treceti pragul unuia dintre oficii, in caz ca nu va mai intoarceti la cei dragi.
Intr-adevar, poti ajunge sa-ti pierzi tineretea asteptand (in zadar) ajutor din partea angajatilor Postei.
Telefonul este constant sarit de pe fix (da, ati citit bine, faimosul telefon fix) ca nu cumva ca tu sa deranjezi somnul cel de moarte al angajatilor si sa indraznesti sa ceri informatii.
In coletul tau ar putea fi un obiect salvator de viata - ei bine, ghinion! Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa alegi Posta Romana ca livrator.
Condoleante pentru dureroasa pierdere.
Bogdan BP
Bogdan BP2 ani în urmă
Cele mai slabe servicii!
Același sistem de acum 100 de ani (sau nu - probabil ca erau mai eficienți atunci).
Am stat 50 de minute sa ridic un colet amarat de la eMAG, plătit!! A durat in medie 10 minute pe persoana sa ii fie predat un colet.
În condițiile actuale, covid, inca e necesar sa semnezi registre!
Rușinos!!! Penibil!!!
Marius Mihalache
Marius Mihalache2 ani în urmă
Un oficiu poștal de toată jalea ! Am comandat ceva produse pe net făcând marea greșeală să îmi vină coletele la poștă. Nu mi-au sosit avize acasă în cutia poștală ! Ori factorul poștal nu vrea să intre pe scara blocului nostru, ori nu există factor poștal ! Apoi du-te la Oficiul 7 și stai 2 ore la rând să întrebi dacă a sosit vreun colet, deranjând oficiantul...Deci, urmele comunismului sunt puternic prezente !
Gabriel mihai
Gabriel mihai2 ani în urmă
Pentru a ridica un colet se așteaptă min 60 min, servește decât o persoana chiar dacă la coada sunt 10 persoane, nu recomand posta romana.
Daniela Popescu
Daniela Popescu2 ani în urmă
Nu aduc avizele pt colete si le fac retur fara sa stim. Daca intrebi la ghiseu ti-se spune sec, nu ai nimic
Locații recomandate