/Prahova/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 1 Ghişeul 2

Aleea Chimiei 6, Ploiești 100660, România

Oficiul Poştal 1 Ghişeul 2
Servicii de mutare
3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QW+QF Ploiești, România
+40 244 521 711
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
EUGEN Tampa
EUGEN Tampa2 ani în urmă
Natalia Vladoiu
Natalia Vladoiu2 ani în urmă
Locația arata horror!!! Angajata de la unicul ghișeu funcțional astăzi, 12.oct 2021 ora 17,foarte recalcitranta. Deși avea semne /simptome evidente de infecție respiratorie(tuse, rinoree) a refuzat sa poarte masca de protectie. Tusea deasupra chitantelor/banilor/documentele de identitate ale clienților care respectau toate regulile de protecție valabile în pandemie. Intreb: Posta romana va ieși într-o zi din mocirla?!?
Marian Mihai
Marian Mihai4 ani în urmă
Mai umblați și mai schimbati personalul care lucrează dacă este grețos, plictisit și lipsit de respect.Dimineata până în ora 10.30,11.00, lucrează doar una singură la ghișeu cealaltă cu ochelari vine când vrea p......ei la munca și mai vine și cu o greață in in miscari și în vorbe că îmi venea să o scot pe geam afară Umblați și schimbati personalul cu cineva care să știe să vorbească cu clienții și care să își facă datoria așa cum trebuie .Sper să vadă cineva acest mesaj .Nu se poate vorbi cu ele la telefon când doresc să întreb de colet ,recomandate etc ( nu se aude nimic de muzica radio care funcționează non stop)
Andreea Florentina Badin
Andreea Florentina Badin4 ani în urmă
Din păcate personalul este extrem de deranjat de coletele comandate de pe Ali Expres... Se comporta de parca le-am deranja, desi ele sunt in timpul serviciului...
Andrei Paduraru
Andrei Paduraru5 ani în urmă
Ionut ion
Ionut ion5 ani în urmă
Popescu Robert
Popescu Robert6 ani în urmă
Alina Aioane
Alina Aioane2 ani în urmă
Am citit recenziile😬apoi m.am inarmat cu rabdare si am fost la posta sa iau un colet de pe Aliexpres..doamna a fost f amabila,a avut rabdare si l.a cautat in sistem apoi m.a invatat cum pot verifica singura statusul coletului..deci nota 10 posta Mihai Bravu,mulțumesc frumos!
Locații recomandate