/Prahova/Servicii de mutare

FAN Courier

Strada Fabricii 2, Câmpina 105600, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.6
288 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PJX+R2 Câmpina, România
+40 721 365 431
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Antonio Savu
Antonio Savu2 ani în urmă
Am primit sms la 8:58 ca se la livra coletul iar când am întrat sa verific în aplicație îmi arata ca este înregistrat cu adresa greșită la ore 9:36. Am sunat la ei și nu au știut ce răspuns sa îmi dea. Foarte simplu au spus ca nu m-a găsit colegul acasă. Întrebarea mea e, cum sa ma găsească acasă, întra după mine prin casa sa ma caute? Nu trebuia sa ma sune ca a ajuns sau ca nu găsește adresa? Partea frumoasa este ca nu e prima oara când livrează la adresa asta.
Foarte amuzanți cei de la FAN
Simona Bucur
Simona Bucur2 ani în urmă
AZI AM AȘTEPTAT TOATĂ ZIUA, SAMI LIVREZE COLETUL,IN URMA SMS, CARE MI LAU DAT, DE DIMINEAȚĂ, ȘI DUPA ORA17, IMI DAU ALT SMS, CA MAU SUNAT SI NU MAU GĂSIT, LA TELEFON NU RĂSPUNDE NIMENI, SUNTEȚI JALNICI.
Diana Mihaela
Diana Mihaela2 ani în urmă
Una dintre cele mai neplăcute experiențe cu o firma de livrari. Toată dimineața am încercat sa dau de ei, telefoane, mail uri…. Nimeni nu mi a răspuns, pe niciun nr de telefon!
Emilian _
Emilian _2 ani în urmă
Primesc sms ca mi se livreaza comanda in ziua respectiva si nu mai vine nimeni. Sun la ei si nu raspund. Fan courier oricum se stie ca sunt cei mai prosti din industrie si Cargus care livreaza foarte rapid.
Ma Io
Ma Io2 ani în urmă
Cred că angajații de aici sunt necontrolati. Coletul meu era ajuns de peste 24 de ore în hub, dar a fost prea greu pentru curier si atunci dumnealui a decis că... nu-i încape în mașină!!! A încăput însă in autoturismul meu, pentru că mi se mi s-a recomandat să fac 50 km să mi-l ridic, ceea ce am și făcut! Deci... ZERO STELE!
Burcea Viorel
Burcea Viorel2 ani în urmă
Amabilitate si rapiditate prin excelenta,o firma de curierat rapid cu experienta in domeniu.
Ionut coman
Ionut coman2 ani în urmă
Nu raspund la telefon si sunt aroganti cu clientii !
Andrei Sabangeanu
Andrei Sabangeanu2 ani în urmă
Neseriozitate din toate punctele de vedere. Livrarea se face doar cand au soferii chef, daca nu te gaseste in ziua respectiva te obliga sa mergi tu la sediul lor din varianta altfel trimit produsele retur. Doamna sau domnisoara de la sediu este dezamagitor cum se comporta cu clientii, nu are raspunsuri la intrebarile clientilor.
Foarte dezamagit am fost si nu a fost prima data cand am patit-o cu aceasta firma de curierat.
Locații recomandate