/Olt/Servicii de mutare

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt

Strada Horia, Slatina, România

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt
Servicii de mutare
2.4
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C9H5+JV Slatina, România
+40 249 406 500
ot.politiaromana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Nicolae SS
Nicolae SS2 ani în urmă
Vrei sa te simți umilit,injosit,mizerabil ? Daca da încearcă sa te faci polițist.... încearcă sa depui dosarul la ipj olt....,personalul de acolo nu numai ca nu cunosc legile dar și inventează....au o placere diabolică sa puna bieții copii pe drumuri pentru lucruri inexistente....vor sa se creadă importanți ...in mintea lor se cred mici Dumnezei pe pământ....se uita cu dispreț la copii ce aspira la un post de polițist...au un comportament excrecabil ...
Rușine maximă...
Matei Iulian
Matei Iulian4 ani în urmă
Cum functioneaza in Slatina pe str Textilistului 4 sali de nunti numite Articus fara autorizație de construire care blocheaza strada si fac un zgomot infernal ? Acum 2 sapt o masina prezenta scurgeri de carburant . Bine ca nu s-a intamplat nimic. In cazul unei tragedii ca cea de la colectiv sunteti partasi.
Dorin Florea
Dorin Florea4 ani în urmă
Claudia Nistor
Claudia Nistor5 ani în urmă
Am stat o ora jumate la coadă! Toată lumea se îmbulzește și "vrea doar sa întrebe ceva 2 secunde la ghișeu". Jalnic. Exista doar un singur ghișeu. Cele 2 persoane care se ocupa de cazier sunt oameni foarte de treabă, au stat chiar și 20 min in plus după program pentru a ne elibera noua cazierele. Problema uriașă este faptul că nu sunt puse cererile la indemna omului care intra pt cazier. Trebuie sa te duci până la ghișeu sa ceri o foaie. Faceți ceva și încercați să aduceți personal care sa se ocupe de caziere! deschideți 2 ghișee! Nu se poate să stai atât de mult. Îți vine rau stand atâta timp.
KING OF UNIVERSE
KING OF UNIVERSE5 ani în urmă
Toți șefii angajați aici ar trebui să fie detașați din alte județe pentru o mai bună desfășurare a activității fără a avea interese meschine precum "acoperirea" unei televiziuni de doi lei pe nume Olt tv.
Octavian G
Octavian G5 ani în urmă
Pentru că slujesc guverne, nu cetățenii. Nu zic mai multe pentru a nu ii jigni pe cei ce ne jignesc.
Cristian Boață
Cristian Boață2 ani în urmă
Erik Ivana
Erik Ivana2 ani în urmă
Locații recomandate