/Maramures/Servicii de mutare

FAN Courier

Strada Avram Iancu nr. 101, Sighetu Marmației 435500, România

FAN Courier
Servicii de mutare
3.9
282 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVJ8+75 Sighetu Marmației, România
+40 723 182 829
fancourier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiño
Claudiño2 ani în urmă
Azi 17/01/2022 aveam de primit un pachet de la Fan Courier.... Fan Courier cea mai nașpa companie de transport colete. Aveau de dus un colet din Sighetu Marmației pana la Remeti. Pe lângă ca sa platit un transport de 20 lei la firma de unde sa comandat unele produse... Cei de la Fan Courier mai au tupeul sa ceara 100lei pt km extern facut ce sofer. Aici ori intra in joc ciubucul cu care s-ar alege soferul ori intra in joc firma care ar vrea sa facă niște bani în plus. La aia 100lei lei nu dădeau nici bon fiscal nici o chitanta cum ca sa platit suma respectiva.
Xellos
Xellos2 ani în urmă
Sunt apelat o singura data ,nu aud telefonul . Primesc un SMS cum că am fost contactat și sa sun la un anumit număr pentru a stabili detaliile comenzii. Dar când sun,surpriza! Numărul apelat nu poate fi contactat. Eram dispus sa merg oriunde este curierul că sa ridic comanda dar cum? Când primești un SMS cu un număr care suna ocupat. Rușine fan curier Sighetu Marmației
ZEW
ZEW2 ani în urmă
Angajati toate obositele, trimit colet cu ramburs si ii ajunge la ala pe gratis, va fac astia de bani
Maramureș Maramureș
Maramureș Maramureș2 ani în urmă
Nu se ține evidența coletelor, suni sa afli detali și dau din umeri, sediul din sighetu marmației e praf, niște persoane nonprofesionale, pe bani tăi, sub nasul lor să se piardă coletul.
Stefanoo tomoiaga
Stefanoo tomoiaga2 ani în urmă
sediul din sighet are niste angajate nesimtite,si niste obraznicaturi marii!!decat sa mai merg acolo dupa un pachet mai bine astept sa imi aduca curierul acasa!!
Marius-ica G. M.
Marius-ica G. M.2 ani în urmă
Sediul are parcare,fete amabile si băieti livratori(curieri) acceptabili..Dacă ai chef de o cafea,ai de unde lua cu bancnotă de 1 ron
Denisa bosca
Denisa bosca2 ani în urmă
Foarte neștiutori... De aici din sighet nu au vrut sa imi ia o osie de la remorca de 110cm sa o duca la brasov dar de la brasov au putut sa o trimita la sighet... Si lipseste amabiliatatea cu desăvârșire...
B C
B C2 ani în urmă
Am expediat un colet cu plata ramburs și pentru a ridica banii de la sediu a trebuit să plătesc 30 de lei plus 30 pentru expediere .. mergeți cu IBAN, cont in care sa primiți banii , altfel plătești de două ori... :))
Angajații amabili dar politica companiei nu prea.. prețuri piperate, am primit pachet similar de la Amazon Germania la același cost expediere , dar distanta de 5 ori mai mare.
Locații recomandate