/Giurgiu/Servicii de mutare

Professional Movers

Calea Floreasca 142, București 014192, România

Professional Movers
Servicii de mutare
4.9
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F482+5V București, România
+40 735 280 723
professionalmovers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anca Seed
Anca Seed1 an în urmă
Foarte multumiti de disponibilitatea rapida, mutarea tuturor obiectelor absolut in regula, seriozitate si profesionalism. Clar vom reveni oricand vom avea nevoie.
Daniela Inoan
Daniela Inoan2 ani în urmă
Demontarea si debarasarea mobilei vechi a fost rapida, fara galagie si cu profesionalism. Programarea a fost facuta foarte prompt. Doar o mica intarziere a avut echipa fata de ora programata, dar am apreciat faptul ca a fost anuntata, si au tinut legatura cu noi telefonic. Recomand!
Paul Soare
Paul Soare2 ani în urmă
Echipa foarte profesionista, ajung la locatie exact la ora vorbita, foarte rapizi si politicosi. La ei am apelat pentru a muta mobilier din Bucuresti pana in judetul Olt, mobilierul ajungand fara nici macar o zgarietura. Recomand cu caldura!
Iulian Floricel
Iulian Floricel2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de către această firmă și o recomand cu toată încrederea. Personalul a fost foarte eficient și a venit cu soluții optime la problemele /dificultățile apărute. Raportul calitate - preț a fost foarte bun /avantajos pentru mine. Mulțumesc mult și succes în continuare!
Bogdan Tudorica
Bogdan Tudorica2 ani în urmă
Au fost disponibili in foarte putin timp (mai putin de 24 de ore de la comanda). Au ajuns la timp. Si-au facut treaba rapid, cum trebuie si fara sa lase urme pe pereti (a fost vorba de debarasare mobila veche, o cantitate semnificativa). Pe viitor, daca voi mai avea nevoie, voi mai apela.
Felicia Culcea
Felicia Culcea2 ani în urmă
O echipa profesionista, foarte politicoasa si prietenoasa. Au ajuns la locatia exacta fara probleme si intr-un timp foarte scurt. Au fost foarte atenti si grijulii in mutarea mobilei. Recomand!
Mihai Ologu-Hancer
Mihai Ologu-Hancer2 ani în urmă
Personal energic, atent la toate detaliile. Ne-am mutat în câteva ore din 3 camere, toate obiectele au ajuns la destinație în stare perfectă
Gabriel D
Gabriel D2 ani în urmă
O echipa de tineri profesionisti, super amabili, politicosi, toate lucrurile au ajuns la destinatie in aceeasi stare!
Locații recomandate